info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Duurzame lakkeukenkasten

Duurzame lakkeukenkasten

Lak keukenkast heeft heldere kleur, gemakkelijk te vormen, glad oppervlak en sterk anti-vlekken vermogen; geen randafdichting, dubbelzijdig schilderproces, goed algeheel gevoel, goede waterdichte prestaties, geen scheuren, geen vervorming, hittebestendigheid.

Beschrijving

Model LQ-298
Kast type

Duurzame lakkeukenkasten

Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Bepaal de keukenstijl

Hoewel de stijl van de kasten elk jaar verandert, heeft elke stijl nog steeds zijn eigen unieke kenmerken. Het begrijpen van de stijl van de kast zal je meer divers maken in je selectie.

1, klassieke stijl

Hoe meer de samenleving zich ontwikkelt, hoe sterker de nostalgie van mensen wordt versterkt, vandaar dat de klassieke stijl lang aanhoudt. Zijn elegante en nobele, unieke en vriendelijke, bevredigende de harten van succesvolle mensen. De traditionele klassieke stijl vereist een grote keukenruimte, en U-vormige en eilandvormige vormen zijn geschikter. Wat materialen betreft, is massief hout natuurlijk de eerste keuze. Zijn kleur, patroon en zijn unieke eenvoud worden gerespecteerd door volwassen mensen.

2, landelijke stijl

De smaak van de wildernis naar de kamer brengt, het huis en de natuur in een blijvend gesprek houden, de welvaart van de stad is rustig in deze hoek en de keuken in landelijke stijl ligt dicht bij de afstand tussen mens en natuur.

Beschilderde tegels met een landelijke smaak met natuurlijke landschappen zoals fruit, bloemen en vogels, met een serene en comfortabele rustieke stijl. De houten vloer is ook een uitstekend decoratief materiaal en de warme voet voelt als een vleugje aarde. Op de kast zijn meer keuzes gemaakt van massief hout. Gewassen groen, citroengeel, is een kleur die al vele jaren populair is en de paneeldecoratie van de houten strook verbetert de natuurlijke smaak. Als u een landlievend persoon bent, zal de rustieke keuken uw leven meer casual en natuurlijk maken.

3, moderne stijl

Moderne stijl is het populairst. Elk land en elk merk zal moderne stijlen tijdig introduceren. Italiaans keukengerei wordt zeer geprezen om hun moderne design en hoogwaardig keukengereedschap. Schoon, meer kleurgericht, van fel rood, geel, paars tot fel blauw, groen en andere kleuren worden toegepast. Deze stijl is ook gemakkelijker te matchen met andere spaties. Het is onbeperkt en de vereisten voor decoratieve materialen zijn niet hoog, wat de reden kan zijn waarom het op grote schaal populair is.

4, avant-garde stijl

Avant-garde jonge mensen streven naar onconventionaliteit. Ze kozen de meest populaire texturen van het jaar op het gebied van materialen. In 2000 werden glas en metaal bijvoorbeeld in de loop van de tijd geaccepteerd en brachten ze modieuze informatie over in een slimme mix.

5. Pragmatisme

Gezinnen die niet vaak koken, kiezen een meer praktische stijl. In de configuratie wordt alleen de basisonderkast gebruikt als opslaggebied en de hoofdapparatuur zoals oven, fornuis en afzuigkap wordt gebruikt om het relatief complete kookproces te voltooien. De gootsteen wordt meestal weggelaten om ruimte te besparen. Deze stijl benadrukt praktische en beknopte functies.Hot Tags: duurzame lak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen