info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Duurzame lakkeukenkast

Duurzame lakkeukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


image


Verschillende stijlen van keukenkasten


Gelakte houten keukenkasten voegen weelderige moderniteit toe

De lakkeukenkast is als een nieuwe geverfde auto geparkeerd in de keuken - helder, glanzend en kleurrijk. De verfkeukenkast wordt vervaardigd door een proces waarbij meerdere verflagen worden bekleed en vervolgens gepolijst en in de was gezet.

Als het goed wordt gedaan, kan de afwerking duurzaam en krasbestendig zijn. De meeste mensen zouden echter zeggen dat dit type topcoat niet de perfecte keuze is voor een druk gezin met kinderen, omdat de verf al bekend is.

Als u bereid bent om dit risico te nemen, kan de hoge glans van de lak keukenkasten de keuze zijn van uw moderne keukenkast, omdat de slanke esthetiek ongeëvenaard is. U kunt verfkeukenkasten kiezen in bijna elke kleur, maar let op dat u deze schoon moet maken om de glans te behouden.

Er zijn veel producten die claimen verf te reinigen, maar zorg ervoor dat u de juiste dingen gebruikt, want sommige chemicaliën kunnen daadwerkelijk worden gegeten als ze zijn voltooid.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen