info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Frameloze lakkeukenkast

Frameloze lakkeukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


Verschillende stijlen van keukenkasten


Moderne keuken keukenkasten kunnen nog steeds kleur hebben

Wanneer de meeste mensen denken aan een moderne keuken, denken hun gedachten meteen aan een gladde witte of zwarte keuken zonder felle kleuren, maar de kleuren kunnen modern zijn.

Waarom geen kersenrode verf of laminaat keukenkasten gebruiken? Nog steeds helder kobaltblauw? Of misschien zelfs cyaan cyaan proberen? Al deze kleuren kunnen worden gecombineerd met een moderne inrichting. Vooral in de moderne decoratie van de Middeleeuwen - goede kleuren en patronen zijn de koning van deze epische stijl.

Als u kleur wilt toevoegen aan uw keuken, overweeg dan gekleurde keukenkastjes te gebruiken. Je kunt kiezen voor een vleugje kleur via een of twee bovenste keukenkastjes, of de hele vlammende keuken gebruiken voor een oerknal - hoe dan ook, het creëert een enorme stijl.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: frameloze lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen