info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Gratis handvat lak keukenkasten

Gratis handvat lak keukenkasten

De verf plaat wordt gekenmerkt door zijn felle kleuren en gemakkelijk vorm, sterke visuele impact, erg mooi en modieus, uitstekende waterdichte prestaties, sterke anti-pollutie vermogen en eenvoudig schoonmaken.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-125
Behuizing type Gratis handvat lak keukenkasten
Deurpaneel 22 mm/18 mm MDF boord gratis handvat ontwerp verf (lacuqer / twee pack) eindigen;
Alle deurpaneel gebruiken 45 randsnit terug te trekken.
Elke kleur verf kan beschikbaar zijn.
Kabinet vak 16 / 18mm multiplex met berken fineer schilderen afwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking.
Deur model 18 mm/22 mm 45 graden rand snijden deurpaneel.
Deur rand naad Hetzelfde als de oppervlakte van de paneel van de deur.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / sprinkhaan / of andere hardware-merk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant.
Productietijd 40-50 dagen voor normale volgorde.
Levering poort Shanghai of Ningbo.
Optionele Items Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betalingscondities Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als projectkwaliteit garanderen.
Na de dienst Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.
Wij bieden alle kabinet & hardware 10 jaar garantie.
Belangrijkste markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

THij Trend van de ontwikkeling van de keukenkast

Trend 1: Groen wordt het hoofdthema

Bescherming van het milieu in de afgelopen twee jaar, is altijd een hot topic op het gebied van decoratie geweest. Hedendaagse consumenten eisen bescherming van het milieu steeds meer bij de aanschaf van producten van de keukenkast. Ze zullen niet alleen begrijpen de formaldehyde-inhoud van het product in detail, maar ook prioriteit zal geven aan producten die zijn gecertificeerd als green. We kunnen stellen dat het concept van milieubescherming heeft zijn diep geworteld in de hoofden van mensen, en gewone consumenten zich steeds meer bewust van het belang van de bescherming van het milieu in de kabinetten van de keuken zijn. Een belangrijke inhoud die klanten in het algemeen begrijpen is de milieuprestaties van het product, en zelfs sommige mensen beschouwen het als eerste element of het product te kopen.

Trend 2: Groeiende vraag naar aangepaste kasten

Vandaag, na 80, is het geleidelijk geworden de belangrijkste kracht voor het kopen van huis keukenkasten en hun consument psychologie is ook een belangrijke factor die de algemene tendens van de markt geworden. 80 is het nastreven van persoonlijke leven generatie, vooral wanneer zij worden geconfronteerd met de inrichting van de keuken, mix en match stijl, fashion stijl, alternatieve decoratie, alles kan niet worden minder. Na jaren 80 huisdecoratie consumentenorganisaties een schat aan creativiteit en verbeelding hebben, een unieke waardering en begrip van de kunsten hebben, en hoop te beheersen en hun eigen huisontwerp programma's leiden, daarom, persoonlijke behoeften moet een van de onmisbaar zoekwoorden. Om deze reden bieden veel merken aangepaste en aangepaste kabinet bedrijf. De materialen, maten en stijlen kunnen worden geproduceerd volgens de behoeften van de klant.

Trend 3: Naamsbekendheid blijft toenemen

Met de continue verbetering van de levensstandaard van de burgers, als consumenten keukenkast producten kopen, de factoren beschouwd als zijn niet alleen tot de prijs en kwaliteit beperkt, maar ook de toegevoegde waarde van het product merk. Met andere woorden, consumenten'naamsbekendheid groeit met de dag. Een kast is niet alleen een dagelijkse noodzaak, maar weerspiegelt ook een persoon'de kwaliteit van leven en connotatie. Daarom, meer en meer consumenten beginnen te houden van de producten van het merk. Naast de functionele waarde van de producten, hun culturele waarde en zelfs de waarde van hun inzamelingen geleidelijk meer en meer populair geworden.

Trend 4: Keuken toestellen integratie wordt steeds dichterbij

Steeds meer klanten kiezen nu keukenapparatuur terwijl de aankoop van kasten. One-stop shopping voor de hele keuken is algemeen erkend door veel consumenten. De integratie van keukenapparatuur zullen een onomkeerbare industrie trend. Als consumenten vraag hogere en hogere kwaliteit van leven, zal keuken-elektrische integratie producten bemind te worden door de consument.Hot Tags: gratis handvat lak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen