info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Handvat Lak Keukenkast

Handvat Lak Keukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


Keukenkasten Ontwerpindeling Overwegingen


1. Een reeks afzuigkappen en fornuizen mag niet dicht bij de zijwand staan om de rand van de pan en andere wanden te vermijden.

2. De zijkant van de keukenkast tegen de muur moet rekening houden met het uitsteeksel van de deurleiding om te voorkomen dat de deur, de lade en de mand worden geopend en gesloten.

3, er moet voldoende ruimte tussen de gootsteen en het fornuis zijn, meer dan 800 is geschikt, maar het zou niet te ver mogen zijn, zodat de handeling heen en weer loopt. Het hangt natuurlijk af van de specifieke ruimtesituatie.

4, let op de redelijke configuratie van de accessoires, hoewel de verscheidenheid aan keukenkast accessoires, maar geschikt voor elk keukenaccessoire anders zijn, gemakkelijk te gebruiken, functioneel en sterk zijn.

5. De verbinding van de hoek van het aanrecht moet een redelijk gebied hebben om de impact van de kracht te vermijden.

6, let op de gereserveerde positie van de socket, de socket tussen het aanrecht en de keukenkast moet weg van de positie van de gootsteen, de socket van de koelkast is bij voorkeur ingesteld op de zijkant van de muur of aan de bovenkant , evenals de keukenschat. Magnetron. Afzuigkap. Desinfectie keukenkasten, ovens, etc.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: gratis handvat lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen