info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Gratis handvat keukenkast met twee pakken

Gratis handvat keukenkast met twee pakken

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Geschilderde deurpanelen hebben de voordelen van een heldere kleur, een goede oppervlakteafwerking, gemakkelijk schrobben, milieubescherming, vochtbestendigheid en goede prestaties. Bakken verf deur van keukenkasten multi-use dichtheid bord als een substraat, de achterkant van de trihydric amine fineer, vakmanschap proces is complex, de verwerkingscyclus is langer, de prijs is relatief hoog. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.


kitchen cabinets


De reiniging en het onderhoud van keukenkasten


Reiniging en onderhoud van de deur

Het materiaal van het deurpaneel is vergelijkbaar met dat van het aanrecht, dus het onderhoud en de reiniging zijn vergelijkbaar met die van het werkblad. Tezelfdertijd om de stroom van water onderaan de lijst te vermijden die aan de deur wordt gedrenkt, anders oud zal de deur worden misvormd; massief houten deur kan gebruik maken van schoonmaak en onderhoud van meubelwaswater.

Het reinigen en onderhouden van de kast

Het keukengerei moet worden schoongemaakt en in de kast worden geplaatst. Er moet speciale aandacht aan besteed worden om het keukengerei droog te vegen; de hardware in de kast moet worden afgeveegd met een droge doek om te voorkomen dat waterdruppels op het oppervlak van het keukengerei watermerken veroorzaken;

De gootsteen van de kooktafel kan van tevoren worden gebruikt om de binnenste filterbox met filamenten vast te houden om verstopping van de waterleiding door de kruimels en kleine brokstukken te voorkomen.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen