info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Franse stijl lak keukenkasten

Franse stijl lak keukenkasten

Meestal is een lakkeukenkast niet randafdichtend, wat onnodige kosten bespaart. Omdat de uitwendige coating van de verfplaat is uitgehard, worden de stabiliteit, duurzaamheid, weersbestendigheid, botsbestendigheid, corrosieweerstand en hardheid allemaal hoger.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-151
Kast type Franse stijl lak keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Wat zijn de gemeenschappelijke hardware van de keukenkast?

Het scharnier is ook bekend als het "scharnier", dat verantwoordelijk is voor het verbinden van de kast en het deurpaneel.

De scharnieren op de markt zijn in principe afneembaar, met twee delen, de basis en de gesp, die handig zijn voor vervanging.

Omdat het bestand is tegen 10 keer of zelfs 20 keer openings- en sluitingstijden per dag, en ook het gewicht van het deurpaneel draagt, kan worden gezegd dat het scharnier de belangrijkste hardware is. Als er geen "staalijzer" is, is het erg moeilijk om deze verantwoordelijkheid op te nemen.

Op het aanrecht, potten en pannen, ovens, magnetrons en verschillende kruiden ... De rommelige kasten maken de keuken minder krachtig.

1 hoektrekkorf

Omdat de algemene kasten een L-vormige, U-vormige lay-out hebben, is het onvermijdelijk dat er twee vlakken elkaar kruisen. Om te voorkomen dat de ruimte op de hoek wordt verlaten, is het een goede keuze om een hoekmand te installeren.

De hoektrekkorf wordt ondersteund door de zijpanelen van de kast om een brede openings- en sluitingshoek te bereiken. U kunt de ingebouwde ruimte op de hoeken maximaliseren.

De hoekmand heeft over het algemeen 180 graden van rotatie, 270 graden rotatie en demping koppeling. De korf met het bijbehorende rotatiebereik moet worden geselecteerd op basis van de specifieke situatie.

2 kruidenmand

Specerijen zijn over het algemeen de "boosdoeners" van de vuile werkbladen. En een kruidenmand kan de messen en allerlei kruiden maken, die zowel hygiënisch als helder zijn.

De kruidenmanden zijn over het algemeen getekend en ergonomisch, wat vooral handig is voor het verwijderen en bewaren van bestek en kruiden.

Trekmand met 3 pannen

De manden voor het trekken van de kom en de mand hebben over het algemeen de positie van potten, rijstkommen, borden, enz., En een afzonderlijke waterbak wordt onder elke laag van de mand geplaatst. Nadat de dagelijkse potten en schalen zijn schoongemaakt, kan het water worden gelaten om direct te lekken. De waterbak kan effectief de secundaire vervuiling van het vaatwerk voorkomen en kan ook voorkomen dat het water herhaaldelijk op de korf wordt aangebracht om schade aan het oppervlak te veroorzaken.
Aanvraag sturen