info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Glanzende spuit keukenkasten

Glanzende spuit keukenkasten

De basis van de keukenkast van het verfdeurpaneel is een MDF en het oppervlak wordt op hoge temperatuur gebakken door zes gespoten geïmporteerde verven.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-290
Kast type Glanzende spuit keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Wat zijn de voordelen van aangepaste keukenkasten?

1, keukenapparatuur ingebed in een grote toename van de esthetiek

Pas een high-rise keukenkast aan die kan worden ingebed in een verscheidenheid aan apparaten, waaronder desinfectie keukenkasten , ovens, thermostaten en meer. De hoogbouw keukenkast is ingebed in de magnetron en de desinfectiekeuken kan in de middenpositie worden gekozen, zodat zelfs als er een oude man in huis is, de keuken niet te veel gebogen zal zijn. De afzuigbuis kan ook worden omwikkeld met aangepaste keukenkasten en de keukenkasten zijn uniformer. Er zijn verschillende hoogbouw keukenkasten in de keukenkast en de inbedding van elektrische apparaten is handiger. De koelkast, oven en magnetronoven kunnen allemaal "verborgen" worden in de keukenkast .

2. Maximaliseer het gebruik van gevormde ruimte

In het geval van onregelmatige ruimtes, kan aanpassing het probleem oplossen. Maak een goede boog langs de muur, of het nu een keukenkast , een aanrecht of een hangende keukenkast is , het is een perfecte "draaiing", zonder een beetje ruimte te verspillen. Om beter te kunnen wassen en het waterreservoir te vergroten, kan de keukenkast ook worden aangepast, wat niet alleen niet van invloed is op het algemene gebruik van de keuken, maar ook handiger is.

De keuken heeft een verhoogde positie. Door de U-vormige keukenkast aan te passen en uit te breiden tot de hoek van de verhoogde ruimte, maximaliseert het niet alleen het gebruik van de keukenruimte, maar voegt het ook veel opbergruimte toe en vergroot het het werkoppervlak.


3, luister

Naast het luisteren naar het geluid van tikken, moet u ook naar een abnormaal geluid luisteren wanneer de verschillende hardware is ingeschakeld. Hoe kleiner het geluid, hoe beter de smering en hoe beter. Veel mensen zullen vragen waar de hardware wordt geproduceerd wanneer ze worden geselecteerd. Zelfs als de winkelgids je vertelt welk merk, is de betekenis van het product niet erg groot, zelfs als hetzelfde merk ook in drie of zes is verdeeld. Dus naast je te vragen om jezelf te identificeren.

4, geur

Op het moment van aankoop zei bijna elke verkoper dat het product milieuvriendelijk is. Zelfs als we dit zeggen, kunnen we het niet voelen omdat we het niet direct kunnen detecteren, maar er is een eenvoudige manier om de keukenkast te openen en direct te ruiken, zolang de keukenkast maar scherp is ruik binnen, niet alleen de houtachtige geur (het originele product heeft de geur van houtsnippers is normaal), dus wat het verkooppersoneel ook zegt, is niet genoeg. Omdat de monsters in de tentoonstellingshal over het algemeen lang worden geplaatst en de smaak nog steeds zwaar is, zijn de milieu-eigenschappen van de materialen en lijmen discutabel.

Hot Tags: glansspuit keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen