info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Gold Spray Keukenkasten Kasten

Gold Spray Keukenkasten Kasten

De buitenste oppervlakken van de lakkeukenkast zijn geverfd, geverfd, gedroogd, gepolijst en vele andere rommelige processen. De verfkast is een nieuw type kast met volledige verflaag, geen verkleuring, geen afbladderen, schuren, schaven en bescherming van het milieu.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-294
Kast type Gold Spray Keukenkasten Kasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-EuroDe milieukeukenkasten

Moderne mensen kopen keukenkasten , 80% van hen geeft voorrang aan milieubescherming, en overweegt dan merk, bord, ontwerp, stijl, etc., dan hoe je milieuvriendelijke keukenkasten kunt kiezen, we raden aan dat we aandacht besteden aan keukenkast s, randafdichting Details zoals laden en laden helpen u bij het kiezen van een echt milieuvriendelijke keukenkast .

De rand van het bord is goed of slecht, wat de milieuprestaties direct bepaalt. De zijpanelen van de formele ondernemingen zijn alle randen aan alle vier zijden van de zijpanelen. De dikte is meer dan 1 mm. De sealrandmachine is afgestemd op de geïmporteerde smeltlijm. Welnu, de eigenaar moet zorgvuldig de productiekracht van het merk onderzoeken. Houd er rekening mee dat er op de binnenkeukenkast van de keukenkast een rij boorgaten ligt. Als er geen dekking is, zal het formaldehyde in de keukenkast langzaam langs het kleine gat lekken, ook al voldoet het blad zelf aan de milieueisen. Milieuvriendelijke keukenkasten worden gevuld met gaten om de hoeveelheid formaldehyde die vrijkomt uit de keukenkast te minimaliseren.

Het is vermeldenswaard dat veel bedrijven in de keukenkast enkelzijdige MDF- of polaroidplaten gebruiken als achtergrondmateriaal voor keukenkasten . Deze rugmaterialen zijn aan de ene kant gefineerd en aan de andere kant kaal. Dit blootgestelde oppervlak belet niet dat er formaldehyde vrijkomt. Als het een productiestandaard is, moet het bord van de keukenkast een dubbelzijdig plakbord zijn, wat de verkoper vaak zegt over het spaanplaat van de Lushui-rivier.

Bovendien, of de keukenkast milieuvriendelijk is, is niet beperkt tot het probleem van het bord, en het geluid van het deurpaneel is ook een soort vervuiling. Bij het gebruik van keukenkasten is het aantal openingen en sluitingen van de deurpanelen het grootst, en de kwaliteit van de scharnieren is erg belangrijk. Vaak introduceert de verkoper u "Wij zijn de accessoires van Blum". "Bailon" is inderdaad een merk van goede kwaliteit. Als u echter speciale keukenkasten geeft, moet u zich ervan bewust zijn dat deze accessoires niet noodzakelijk "standaard" zijn. Veel dealers zullen de middelen gebruiken om "de pilaren te stelen". U moet er rekening mee houden dat de keukenaccessoires van bekende merken over het algemeen worden bedrukt met een specifiek LOGO-logo. Om de impact van de deur te verminderen en het geluid te verminderen dat wordt gegenereerd wanneer de deur wordt gesloten, zal de deur bovendien worden uitgerust met een scharnierdemper om de reboundsnelheid van de deur te verminderen en de levensduur effectief te verlengen. De antibotsingsstrip kan de afdichtingseigenschappen van de keukenkast verbeteren en voorkomen dat de plaat wordt vervormd door vocht.
Hot Tags: goud spatten keuken kasten kasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen