info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Grijze lak keukenkast

Grijze lak keukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


keukenkasten


Tips voor het installeren van de keukenkast


Let op de openings- en sluitingsrichting van het deurpaneel, wat handig is voor de toekomst.

De scharnieropening van het deurpaneel moet tussen 21-22 mm van de deurrand zijn. Als het deurpaneel te groot is, zal het niet strikt zijn nadat het deurpaneel gesloten is.

Bij het openen en snijden in de pijplijn moet de maat nauwkeurig zijn. Bij het zagen onder de opening moet de keukenkast eerst worden afgesteld op de opgegeven hoogte.

Installatie van het bekken moet erop letten of de keuken keukenkast of de vuilnisbak, de vleesmolen en andere accessoires zijn geïnstalleerd in de bak, en de positie is van tevoren gereserveerd. Open het gat op het tafelblad, let op de rand van het tafelblad, niet minder dan 70 mm.

de gereserveerde grootte van de koelkast, wanneer we een koelkast kopen, moeten we letten op de koelmethode van de koelkast, nu zijn de meeste koelkasten warmteafvoer aan beide zijden, dus de reserve van de koelkast moet minstens 650 mm zijn, zodat de koelkast warmtedissipatie van de koelkast kan worden verlengd De levensduur van de koelkast.

De afstand tussen de afzuigkap en het aanrecht moet tussen 650 en 700 zijn.

De hoogte tussen de hangende keukenkasten is doorgaans 700. Als het een lang hangende keukenkast betreft, is de afstand meer dan 500, afhankelijk van de specifieke situatie.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: grijze lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen