info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Grijze twee Pack keukenkast

Grijze twee Pack keukenkast

De licht grijze keukenkasten worden gematcht met marmeren aanrecht, die zeer delicaat en stijlvol zijn. De keukenkasten zijn U-vormige en kan goed gebruik maken van de ruimte van de keuken.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-133
Behuizing type Grijze twee Pack keukenkast
Deurpaneel 22 mm/18 mm MDF boord gratis handvat ontwerp verf (lacuqer / twee pack) eindigen;
Alle deurpaneel gebruiken 45 randsnit terug te trekken.
Elke kleur verf kan beschikbaar zijn.
Kabinet vak 16 / 18mm multiplex met berken fineer schilderen afwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking.
Deur model 18 mm/22 mm 45 graden rand snijden deurpaneel.
Deur rand naad Hetzelfde als de oppervlakte van de paneel van de deur.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / sprinkhaan / of andere hardware-merk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant.
Productietijd 40-50 dagen voor normale volgorde.
Levering poort Shanghai of Ningbo.
Optionele Items Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betalingscondities Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als projectkwaliteit garanderen.
Na de dienst Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.
Wij bieden alle kabinet & hardware 10 jaar garantie.
Belangrijkste markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

ProceduresKies hardware?

Kies het beste vakmanschap in conventionele stijlen

De deuren en laden van kasten worden vaak gebruikt om over te schakelen, zodat de scharnieren, dia rails, demping en de kwaliteit van deze kast hardware-onderdelen ook een grote invloed hebben op de duurzaamheid van de kasten.

"Hardware heeft betrekking op hoe lang uw keukenkast kan duren, maar veel mensen vaak over het hoofd het." Insiders uitgelegd dat de selectie van hardware kan worden onderzocht van de vier aspecten van deur scharnieren, grepen, kabinet fittingen en rails. Een goede DEURSCHARNIER wordt gevormd door de legering eenmaal stempelen. Het heeft een dik gevoel en een glad oppervlak. Vanwege de dikke coating op het oppervlak, het is niet gemakkelijk te roesten, is stevig en sterk en heeft een sterke draagvermogen, zodat de deur van de kast kan vrij worden uitgerekt en de deur kan niet goed worden gesloten. .

De meest gebruikte op de markt vandaag is de zink legering greep. Het oppervlak plating technologie is met name cruciaal. Als het oppervlak van het metalen laagje niet goed wordt behandeld, kan het gemakkelijk af vallen. De sojasaus, zout, etc. in de keuken hebben bepaalde corrosieve kruiderijen kan, en zelfs het zoute zweet in de handen de zink legering grepen saai geworden.

Het lichaam van de connector van de kast wordt vaak gebruikt als een drie-in-één verbindingslijn, ook wel een onzichtbare connector. De drie-in-één connector is samengesteld uit een plastic kop, een drijfstang en een aansluitende cap. De kwaliteit van de drie-in-één verbindingslijn is afhankelijk van de nauwkeurigheid van de drijfstang. De micro-verbonden staaf zorgt voor de nauwkeurige splicing van het kabinet.

De driedelige rails hout gebruiken als het klankbord aan beide zijden van de lade, die in feite de standaardconfiguratie van alle de kasten is. De roller track dia's tussen de stalen chutes met behulp van nylon of kunststof rollen en trekt de lades. De pompen gids rail wordt afgekort als paardrijden pompen. Het bevat een metalen klankbord en heeft de functie van een rebound.

Bij het kopen, kijk op of de geleidingen zijn teruggetrokken, of de scharnieren open zijn en gesloten soepel, geen abnormale geluiden, of de grepen zijn geroest, of de oppervlakte oxide-laag wordt gepeld af, of de coating en de glans uniform, of zijn de demper is soepel, gesloten of het glijden van de dragende lade glad is, enz. Controleer het inspectierapport. Alle hardware accessoires moeten een testverslag indienen die van een binnenlandse of internationale speciale certificatie-instantie om te bewijzen dat de verschillende eigenschappen van de accessoires voldoen aan de normen van de keuken. Bijvoorbeeld, zijn de vermoeidheid prestatie-eisen van deur scharnieren maximaal 50.000 keer; de lade rails vereisen standaard dragende capaciteit van 50.000 keer minder dan 25Kg, en zo verder.Aanvraag sturen