info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Groene lak keukenkast

Groene lak keukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Geschilderde deurpanelen hebben de voordelen van een heldere kleur, een goede oppervlakteafwerking, gemakkelijk schrobben, milieubescherming, vochtbestendigheid en goede prestaties. Bakken verf deur van keukenkasten multi-use dichtheid bord als een substraat, de achterkant van de trihydric amine fineer, vakmanschap proces is complex, de verwerkingscyclus is langer, de prijs is relatief hoog. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.


kitchen cabinets


De keuze van keukenkastjes gootsteen


De keuze van de watertank kan ook worden geanalyseerd door middel van het gietproces, er zijn drie soorten roestvrijstalen keukenkasten die een gootgietproces uitvoeren, respectievelijk een wiellasmethode, een stomplaswerkwijze, een vormingsmethode. Elk van de drie processen heeft zijn eigen voor- en nadelen, waarbij de tekening uit één stuk lage kosten heeft, niet gemakkelijk te vervormen is en niet lijdt onder het probleem van denkbeeldig lassen. Het is echter moeilijk om de dikte van de watertank te garanderen als gevolg van het integrale rekvormingsproces, de draagcapaciteit is niet goed genoeg en het paneel is niet vlak genoeg. Het vormingsproces van het wiellassen is om het paneel en het tanklichaam te scheiden en vervolgens aan elkaar te lassen. De vormkwaliteit is hoog en het paneel is ook het meest plat. Er kan een verscheidenheid aan tanktypen worden vervaardigd. Het nadeel is dat de productiekosten hoog zijn.

Stomplassen verwijst naar het feit dat de twee vellen worden uitgerekt en vervolgens aan elkaar worden gelast. Dit is een uitgebreidere oplossing, die niet alleen de voordelen heeft van integraal rekken, maar ook een verscheidenheid aan stijlen produceert.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen