info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Groene twee Pack keukenkasten

Groene twee Pack keukenkasten

De buitenkant van de lak van bestuur is gepolijst, het uiterlijk van de helderheid is zeer hoog en het spiegeleffect is ook erg goed. Het contrast van de lak keuken kast gemaakt van dergelijke een plaat is helder en vol van extravagantie, waardoor een zeer lichte visuele impact.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-134
Behuizing type Groene twee Pack keukenkasten
Deurpaneel 22 mm/18 mm MDF boord gratis handvat ontwerp verf (lacuqer / twee pack) eindigen;
Alle deurpaneel gebruiken 45 randsnit terug te trekken.
Elke kleur verf kan beschikbaar zijn.
Kabinet vak 16 / 18mm multiplex met berken fineer schilderen afwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking.
Deur model 18 mm/22 mm 45 graden rand snijden deurpaneel.
Deur rand naad Hetzelfde als de oppervlakte van de paneel van de deur.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / sprinkhaan / of andere hardware-merk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant.
Productietijd 40-50 dagen voor normale volgorde.
Levering poort Shanghai of Ningbo.
Optionele Items Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betalingscondities Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als projectkwaliteit garanderen.
Na de dienst Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.
Wij bieden alle kabinet & hardware 10 jaar garantie.
Belangrijkste markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

Keukenkast ontwerpprincipes

Het doel van de kabinetten van de keuken ontwerp is om mensen te dienen. Het is het gebruik van de resultaten en de esthetiek van de moderne wetenschap en technologie te creëren een speciale product dat mensen nodig hebben in het leven, werk en sociale activiteiten. Als een industrieel product- en grondstoffenprijzen, moet keukenmeubelen volgen de esthetische functie van de omgeving die voldoet aan de behoeften van de continue ontwikkeling van mensen van werkmethoden en levensstijlen. Zijn autodidact ontwerp volgt de volgende beginselen.

1. het principe van praktische aard:

Het ontwerp van de keukenkast is gebaseerd op bruikbaarheid en redelijkheid. De realisatie van praktische aard moeten voldoende ruimte bieden voor bewerking. In de keuken, er moet wassen en snijden voedsel, rekken van gebruiksvoorwerpen, en gekookt voedsel omzet plaatsen, en moet er plaatsen voor het opslaan van koken gebruiksvoorwerpen en specerijen om ervoor te zorgen fundamentele operationele ruimte. Op hetzelfde moment moeten er voldoende opslagruimte. In het algemeen, kunnen keukens modulaire keukenkasten rationeel gebruiken alle ruimte voor de opslag van artikelen. Het belangrijkste ding is dat er voldoende ruimte voor activiteiten, een redelijke ruimtelijke indeling en het gebruik van een relatie "driehoeksverkeer" ontwerp moet voor de meest geschikte afstand om te besparen tijd en mankracht.

2. economische principes:

Economisch, verwijst zoals de naam al impliceert, naar het ontwerp van de keukenkast meubilair geschikt voor de prijs, geschikt voor de koopkracht van mensen. Met het oog op de eisen van de lage prijs en hoge kwaliteit, de ontworpen keukenkasten, naast het zijn handig voor mechanisatie en automatische productie, moet rationeel worden gebruikt. Onder de premisse van het voldoen aan de sterkte en esthetiek, proberen we voor het optimaliseren van de specificaties en de grootten van de keukenkast meubilair. Programma's en andere middelen te besparen van materialen en kosten te verminderen.

3. technologische principe:

Het ontwerp van de keukenkast meubilair moet vakmanschap, zodat het is eenvoudig om complicaties te vermijden, dat wil zeggen, het lichaam eenvoudig is en de structuur eenvoudig is. Redelijke ontwerp vergemakkelijkt professionalisering, normalisatie, serialisatie en industrialisatie van keukenkast meubilair gedurende het gehele productieproces.

4. ergonomische principes:

Het beginsel van ergonomie is met de beginselen van de ergonomie van de mens bij het ontwerp van de keukenkast meubilair. Bij het bepalen van de kleur van het menselijk lichaam en de keukenkast meubelen en meubels, het moet worden uitgevoerd is afhankelijk van de grootte van het menselijk lichaam, curvilinearity en verschillende fysiologische kenmerken van de mens, en het uitvoeren van verschillende behandelingen volgens de aard van de functie. Het uiteindelijke doel is om te voorkomen dat vermoeidheid, ongevallen, stress, milieuschade en diverse tastbare verliezen veroorzaakt door onjuiste ontwerp.

5. totaalconcept principe:

Uitgebreide ideeën, dat wil zeggen, een verscheidenheid van denken toe te passen ontwerp principes en methodes om zwanger te worden. Keukenmeubilair is een complex van fysieke en mentale functies. Kan niet gewoon gebruiken een enkele regel om te gaan met de keukenkast meubilair, dat wil zeggen, de samenstelling van de regels van het formulier. De wetgevingen van de verschillende manieren van denken bij het omgaan met de vorm van keukenkast meubilair niet alleen voldoen aan de wetten van kunst modellering en wetenschap en technologie, maar ook rekening wordt gehouden met de stijl en kenmerken van de styling, evenals de materialen , structuren, uitrusting en verwerking van technieken, evenals de productie-efficiëntie en de economie. voordeel. De kwesties van designelementen zoals de vorm en functie van keukenkast meubilair moeten daarom het beginsel van Uitgebreide ontwerpdocumentatie volgen.

Aanvraag sturen