info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
High-end lak keukenkasten

High-end lak keukenkasten

De glans, hardheid en andere parameters van de verfdeur zijn ook hoger dan bij andere deurpanelen, en de waterbestendigheid is goed, wat ook een belangrijke factor is voor de duurzaamheid en eenvoudige zorg.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-155
Kast type High-end lak keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep designverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° snijdeurpaneel aan de zijkant.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Kitchen Cabinet Knowledge ---- Slide Rail

Keukenkast   glijrail

Vanuit de huidige technologie oogpunt, de onderste keukenkast   glijrail is beter dan de keukenkast   zijgeleidingsrail, en de algehele verbinding met de lade is beter dan de driepuntsaansluiting. Hoogwaardige glijrails hebben een lage weerstand, lange levensduur en soepele laden.

classificatie

Betreffende de classificatie van de   keukenkast schuifrails, de meest gangbare zijn onderverdeeld in rollertype, stalen kogel type en versnelling type, die langzaam zijn vervangen door stalen ball slides in het gebruik van keukenkasten .

De structuur van de keukenrolkast   glijrail is relatief eenvoudig. Het bestaat uit een katrol en twee rails. Het kan de dagelijkse push-pull-behoeften aan, maar het draagvermogen is slecht en heeft niet de functie van bufferen en terugveren. Het wordt vaak gebruikt met computer-toetsenbordladen en lichte laden. De stalen keukenkast   de glijrail is in feite een tweedelige en driedelige metalen glijrail. Het komt vaker voor dat het wordt geïnstalleerd aan de zijkant van de lade, die relatief eenvoudig te installeren is en ruimte bespaart. De stalen kogelrails van goede kwaliteit zorgen voor een soepele glij- en grote draagcapaciteit. Dit soort schuifrails kunnen de functie hebben van bufferen of indrukken en terugveren.

De keukenkast van het tandwieltype   schuifrails hebben een verborgen keukenkast   glijrails, rijsporen en andere soorten keukenkasten   schuifrails, en zijn van middelmatige tot hoogwaardige keukenkast   schuifrails. De versnellingsstructuur wordt gebruikt om de schuifrails zeer soepel en gesynchroniseerd te maken. zodanig   keukenkast schuifrails hebben ook een buffer die sluit of drukt. De rebound-openingsfunctie wordt meestal gebruikt in middelgrote en hoogwaardige meubels en de prijs is duurder.

Aankoop

1, staal testen: laden kunnen het gewicht dragen, vooral afhankelijk van het spoor staal is goed, goede kwaliteit mensen stap op het is prima.

2. Kijk naar het materiaal: het materiaal van de riemschijf bepaalt het comfort wanneer de lade verschuift. Kunststof katrollen, stalen kogels en slijtvast nylon zijn de drie meest voorkomende soorten katrolmaterialen, waarvan slijtvast nylon de hoogste kwaliteit is, die stil en stil is tijdens het glijden. Kijk naar de kwaliteit van de katrol, je kunt met één vinger op de lade duwen en trekken, er mag geen schuldgevoel zijn, geen geluid.

3. Controleer het drukapparaat: controleer of het arbeidsbesparend is en of de rem geschikt is. (Het drukapparaat is goed, maar de prijs is duurder.)

Onderhoud: als u vindt dat er geluid in het pompen zit, kunt u wat smeermiddel toevoegen, niet te zwaar belasten. Zodra de lade los blijkt te zitten, moeten de schroeven op tijd worden vastgedraaid. Hoewel de keukenkast   schuifrails hebben een geschikt zijmoment, probeer de lade niet zijwaarts te trekken om railbuigen en interne katrolslijtage te voorkomen.


Hot Tags: high-end lak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen