info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hoogglans zwarte lakkeukenkasten

Hoogglans zwarte lakkeukenkasten

In vergelijking met andere deurpanelen is het proces van het verven van de deurpanelen niet alleen helder van kleur, vol oppervlak en hoog in glans, maar kan het ook worden gebruikt om allerlei prachtige modellen te wassen, met de nadruk op de stijlvolle persoonlijkheid van moderne huizen en brengen van een sterke visuele ervaring.

Beschrijving

Specificatie:


Lak keukenkasten zijn gemaakt van uitstekende, milieuvriendelijke, vochtbestendige houten platen met een zeer hoge dichtheid. De buitenste oppervlakken van de lakkeukenkast zijn geverfd, geverfd, gedroogd, gepolijst en vele andere rommelige processen. De verfkast is een nieuw type kast met volledige verflaag, geen verkleuring, geen afbladderen, schuren, schrapen en bescherming van het milieu. Het grootste deel van de lakkeukenkast van standaardfabrikanten is over het algemeen niet giftig, milieuvriendelijk en mooi.


image


De voordelen van lakkeukenkasten


De deur van de keukenkast met lak is momenteel de meest gebruikte deur. Het substraat van de lakplaat is een dichtheidsplaat en het oppervlak wordt op hoge temperatuur gebakken door middel van zes spuitinlaatverven (drie bodem, twee zijden, één licht). Het "bakken" dat momenteel wordt gebruikt voor kasten illustreert slechts één proces, namelijk de behandeling van de deurpanelen van het substraat na het verven door middel van verwarmen en drogen in een droogruimte. Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


Aanvraag sturen