info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hoogglanslakkeukenkasten

Hoogglanslakkeukenkasten

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


One-Line keukenkast voor kleine keuken


1. in de keuze van de kleur, mannen en vrouwen voorkeuren zijn vaak niet hetzelfde, mannen als koude zwarte as, vrouwen geven de voorkeur kleur klein vers, als uw huisdecoratie ook dergelijke problemen tegengekomen, misschien als een keuken als deze De combinatie van mannen en vrouwen, de industriële wind van zwart ijs, de kleine witte en schone speelse, ik geloof dat mannen en vrouwen niet kunnen weigeren! Op het eerste gezicht is het ontwerp en de opslag van deze keuken verbazingwekkende hoge keukenkasten, ingebedde apparaten, open roosters, eilanden ... ongetwijfeld de favoriete designelementen van jonge mensen, maar het uitstekende ontwerp kan hun kleur niet overweldigen. De prachtige, ijzergrijze koude, gele heldere, de twee botsen, de keuken laat mensen plotseling schijnen, dus deze match zal je keuken zeker uniek maken!

2. oranje en geel hebben dezelfde magie, slechts een klein stukje, het is genoeg om elke ruimte te laten springen, deze keuken is hetzelfde, een paar eenvoudige oranje keukenkastjes, maar het is volledig onmogelijk om het bestaan ervan te negeren, en deze witte -gekleurde keukenkast is ook een modieuze route van eenvoud tot de toevoeging van oranje.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen