info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

Hoogglans rood Australië Modern Design voorzien twee Pack afwerking Spray schilderen keukenkasten

Hoogglans rood Australië moderne ontwerp voorzien twee pack afwerking spray schilderen keukenkasten rood is synoniem met kracht en mode, pak is vet en ongebreidelde uitgaande vrienden. Gebruik van rood in de keuken, een keuken enthousiasme om omhoog te verwarmen, voor de keuken om prikkelbare amoureuze kunt laten...

Beschrijving

Hoogglans rood Australië moderne ontwerp voorzien twee pack afwerking spray schilderen keukenkasten

Rood is synoniem met kracht en mode, pak is vet en ongebreidelde uitgaande vrienden. Gebruik van rood in de keuken, een keuken enthousiasme om omhoog te verwarmen, voor de keuken aan Prikkelbare amoureuze gevoelens kunt laten, ook het saaie leven kan worden. Rood en wit vaak overeenkomen met elkaar, die kleur combinatie uitoefening van jeugd en vitaliteit, een positieve energie toegevoegd voor modern stadsleven. In de rode en witte collocatie, moet betalen aandacht aan aandeel collocatie, toen rode is groot, het is een warme en romantische sfeer.

Als u liever de rode, kunt u sommige kleuren express. Rode stereo kasten, rode eilandstation en rood bar krukken formulier drie punten, wanneer ze samen een integraal deel uitmaken van het gezicht, het gezicht is rood van enthousiasme en vet en ongebreidelde.

Specificatie.

Model

LQ-11

Behuizing type

De kabinetten van de keuken van hoogglans rode lacuqer

Deurpaneel

18 mm MDF glanzende rode kleur verf keuken deurpaneel bakken

Kabinet vak

16 18 mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm MFC spaanplaat met melamine afwerking.
16 / 18mm multiplex met berken fineer schilderen afwerking.

Deur model

Afhankelijk van de klant

Hardware

BLUM / DTC / Hettich andere andere hardware-merk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

 

 

 

FAQ voor keukenkasten

Het ontwerpen van uw keuken?
1. Maak een begroting.
Voordat u uw gek ontwerpt, moet u eerst bepalen hoeveel geld u kunt besteden. Ontwerp van de keuken kunnen duur zijn. Eerst, ontdek hoeveel geld doen hebt kan domineren, of u nood voor overneming huistoestellen en of er andere grote overhead zullen, kunt u het regelen van uw keuze.

  1. Wie heeft besloten om ontwerpschema.

Ontwerp is voltooid, het doen van al uw eigen bouw of huren van een aannemer bouw? Nodig om na te denken over dit, omdat het niveau van de bouw direct bepaalt of uw ontwerp kunnen maken. Alle de bouw door uzelf als u van plan bent te doen, moet u ervoor zorgen dat je echt dat u maken kunt ontwerpt.
3. Zorg ervoor dat je tijd te beperken.
Bijvoorbeeld, als u wilt uitspelen versieren de keuken voordat familiebijeenkomst of een paar maanden in beslag voordat de eerste baby geboren was. Misschien u niet geschikt zijn voor hun keuken, tijd om te zeggen voor het berekenen van uw klanten. Deze grotendeels bepalend zijn voor uw ontwerp wat en wie de concrete bouw zal doen.
4. Selecteer de algemene stijl.
Ten eerste om de algemene ontwerpstijl. U moet overwegen deze stijl kan volledig geschikt voor het algemene ontwerp van het gebouw, anders zou er vreemd uitzien. Probeer te kiezen wat je wilt en praktisch. Beton met inbegrip van de ambachtsman stijl, moderne stijl, Europese stijl, Amerikaanse, Franse, cottage vakantiehuis landelijke stijl, boerderij, bistro-stijl, klein restaurant stijl en andere inspiratie ontwerp, enz.

  1. Zorg ervoor dat u hoeveel opslagruimte.

Hoeveel je moet overwegen in een bepaalde tijd van ingeblikte en verpakt voedsel moeten worden opgeslagen, en vele andere dingen moet worden opgeslagen, zoals hoeveel potten, blikken, tafelgerei en voeding, enzovoort. Winkel grote hoeveelheden artikelen is een zeer verstandige keuze. U kunt een bergruimte naast de keuken, of op andere plaatsen, zoals de kelder bouwen.

  1. Hulpmiddelen gebruiken om te helpen u van plan bent.

Vóór de implementatie van uw ontwerp kunt u een verscheidenheid van methoden om te tekenen, zodat u de beste manier om ruimte te vinden. Of te gebruiken traditionele instrumenten zoals papier en potlood of ontwerp software, u kunt samenstellen van de beste lay-out en erachter te komen deze dingen samen wat is goed.
Er zijn een heleboel relevante software online kan worden gebruikt, vrij en hoeft te betalen (als u een meer krachtige software wilt). Wilt u kiezen voor een betrouwbare website om de software te downloaden. Het gebruik van deze software niet alleen kan u vinden van de beste indeling van de keuken, kan ook helpen u het kleurenschema en de 3 d waardoor de hele keuken ontwerpen.
Als je niet gewend bent om een computer te gebruiken, kunt u de lay-out van de blauwdruk tekenen op het papier. Op een stuk papier trekt de lay-out van het gebouw (proportioneel), en anderzijds een stuk papier te trekken alle items (proportioneel), en vervolgens gesneden them.Combination u kunt schik ze totdat u tevreden bent.

Hot Tags: hoogglans rood Australië moderne ontwerp voorzien twee pack afwerking spray schilderen keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen