info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hoogglans keukenkast met twee pakken

Hoogglans keukenkast met twee pakken

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Geschilderde deurpanelen hebben de voordelen van een heldere kleur, een goede oppervlakteafwerking, gemakkelijk schrobben, milieubescherming, vochtbestendigheid en goede prestaties. Bakken verf deur van keukenkasten multi-use dichtheid bord als een substraat, de achterkant van de trihydric amine fineer, vakmanschap proces is complex, de verwerkingscyclus is langer, de prijs is relatief hoog. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.


image


Verschillende soorten keukenkasten


"U" -vormig: het meest holistische effect

U-type kasten moeten een volwassen keuze zijn. Vanuit het oogpunt van het ontwerp kunnen de wasruimte, het kookgedeelte, het operatiegebied, de opslagruimte heel duidelijk worden verdeeld, tenslotte een grote ruimte. De ontwerper van het product denkt nog steeds dat dit soort ontwerp het meest comfortabel is om te gebruiken. In het algemeen kunnen verschillende huishoudelijke apparaten worden ontworpen. Zelfs het ontwerp van dubbele bekkens kan worden gedaan. Het totale effect is ook erg goed en de hele ruimte kan worden opgevuld. "U" De gevormde lay-out vereist dat de keuken een groot oppervlak heeft en voldoende breed is. Over het algemeen worden grotere keukens aanbevolen om dergelijke ontwerpen of eilandontwerpen te kiezen.

Voordelen: De koelkast, vaatwasser, oven en zelfs de wasmachine kunnen op een ingebedde manier in de keukenkast worden geplaatst en de keuken is meer geïntegreerd.

Nadelen: de tekortkomingen zijn vergelijkbaar met de "L" -vormige keukenkasten. Het uiterlijk van twee hoeken is moeilijker te hanteren. Het is noodzakelijk om te overwegen om al dan niet deel te nemen aan de hoektrekmand.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen