info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Witte hoogglanslakkeukenkasten

Witte hoogglanslakkeukenkasten

De eilandvormige keukenkasten hebben meestal een donker vak aan de linker- en rechterkant of aan de voor- en achterkant voor het bewaren van een grote verscheidenheid aan artikelen. Naast de donkere compartimenten en laden, is het ook een gebruikelijk kenmerk van het keukenkasteneiland, waardoor de keukenkasten een goede kunnen worden.

Beschrijving

Specificatie:


Lak keukenkast heeft heldere kleur, gemakkelijk te vormen, glad oppervlak en sterke anti-vlekken vermogen; geen randafdichting, dubbelzijdig schilderproces, goed algeheel gevoel, goede waterdichte prestaties, geen scheuren, geen vervorming, hittebestendigheid.

De voordelen van lakkeukenkasten

Sterke stabiliteit

De buitenkant van de lakplaat is gepolijst, het uiterlijk van de helderheid is erg hoog en het spiegeleffect is ook erg goed. Het contrast van de lakkeukenkast gemaakt van zo'n plaat is helder en vol met extravagantie, wat een zeer lichte visuele impact heeft. Meestal lak keukenkast vereisen geen randafdichting, die onnodige kosten bespaart. Omdat de uitwendige coating van de verfplaat is uitgehard, worden de stabiliteit, duurzaamheid, weersbestendigheid, botsweerstand, corrosieweerstand en hardheid allemaal hoger. De keukenkast die hieruit is gemaakt, is robuust en ziet er stoffig uit en wordt eenvoudig schoongemaakt.


Hot Tags: Wit Hoogglans Lak Keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen