info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
L-vormige lak keukenkast

L-vormige lak keukenkast

De afgelopen jaren zijn gelakte keukenkasten fel gekleurd en hebben geen randafdichting. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.

Beschrijving

Specificatie:


De afgelopen jaren zijn gelakte keukenkasten fel gekleurd en hebben geen randafdichting. Verf is verdeeld in pianolak en metaalverf, metaalverf is beter dan pianolak.


image


Keukenkastjes Wastafel

In de keuken is de waterbak een zeer hoogfrequent object. Het is erg belangrijk voor elk gezin om een mooie, praktische, goed functionerende en volledig functionele spoelbak te kiezen, dus de gootsteen wordt beschouwd als het hart van de keuken.

De meeste van de gemeenschappelijke bekkens zijn roestvrij staal, kunststeen, keramiek, steenproducten, afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaar en de algemene stijl van de keuken. Als de stijl van de keuken meer in de mode en avant-garde is, is het geschikter om roestvrijstalen bekkens te gebruiken. Deze keuze is niet alleen omdat de metalen textuur van het roestvrijstalen materiaal vrij modern is, maar wat nog belangrijker is, het roestvrij staal is gemakkelijk te reinigen, licht in gewicht en heeft ook de voordelen van corrosiebestendigheid, hoge temperatuurbestendigheid, vochtbestendigheid, enz., in overeenstemming met de kwaliteit van het leven van moderne mensen.Aanvraag sturen