info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Glanslak Keukenkasten

Glanslak Keukenkasten

Lak keukenkasten zijn beter en schoner, en er zijn veel manieren om ze schoon te maken. Zoals thee schoonmaken, melk schoonmaken, bier schoonmaken, witte azijn Bai Jie, tandpasta schoonmaken en ga zo maar door.

Beschrijving

Specificatie:


Lak keukenkasten zijn gemaakt van uitstekende, milieuvriendelijke, vochtbestendige houten platen met een zeer hoge dichtheid. De buitenste oppervlakken van de lakkeukenkast zijn geverfd, geverfd, gedroogd, gepolijst en vele andere rommelige processen. De verfkast is een nieuw type kast met volledige verflaag, geen verkleuring, geen afbladderen, schuren, schrapen en bescherming van het milieu. Het grootste deel van de lakkeukenkast van standaardfabrikanten is over het algemeen niet giftig, milieuvriendelijk en mooi.
De voordelen van lakkeukenkasten


Makkelijk schoon te maken

Lak keukenkasten zijn beter en schoner, en er zijn veel manieren om ze schoon te maken. Zoals thee schoonmaken, melk schoonmaken, bier schoonmaken, witte azijn Bai Jie, tandpasta schoonmaken en ga zo maar door. Geschilderde kasten zijn gemakkelijk vervuild met stof. Door ze met gaas te reinigen, kunnen de keukenkasten bijzonder helder en schoon zijn. Maar vergeet niet te onthouden dat u het aan het einde moet afnemen met schoon water, anders heeft dit invloed op de oorspronkelijke kleur van de keukenkast.


Aanvraag sturen