info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Lakverf op keukenkasten

Lakverf op keukenkasten

Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-302
Kast type Lakverf op keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Hoe de keukenkasten uit te kiezen en te kopen

1. Kijk naar de rand van de plaat. De keukenkasten van de hoogwaardige keukenkasten zijn prachtig verzegeld, soepel en voelen goed aan. De afdichtlijnen zijn recht en glad en de naden zijn prima. Professionele fabrikanten gebruiken een straight edge banding-machine om de randafdichting, onthoofding, trimmen, afkanten, polijsten en andere processen in één keer te voltooien om de meest nauwkeurige afmetingen te garanderen. De workshop is een kleine fabriek met behulp van een borstel coating, kunstmatige druk afdichting rand, met een mes om de rand te trimmen, met een handmatige polijstmachine polijsten, als gevolg van ongelijke druk, veel plaatsen zijn niet sterk, maar veroorzaken ook formaldehyde en andere schadelijke stoffen naar de lucht in.

2. Zoek naar ponsen. Het hedendaagse paneelmeubilair is samengesteld met drie-in-één connectoren. De pasvorm en nauwkeurigheid van de opening bepalen de structurele integriteit van de keukenkast.

3. Om het bord te zien. Panelen zijn de eerste stap in de productie van keukenkasten. De grootschalige gespecialiseerde bedrijven gebruiken elektronische zaagmachines om de verwerkingsdimensies via de computer in te voeren. De computer bestuurt de maatnauwkeurigheid van de geselecteerde materialen en kan meerdere platen tegelijkertijd verwerken. De prestaties van de apparatuur zijn stabiel en de precisie van de afmeting van de plaat is erg hoog en de tolerantie-eenheid is in micrometers.

4. Kijk naar de deur. De deur is het gezicht van de keukenkast en is net zo belangrijk als het gezicht van de persoon. De deurpanelen geproduceerd door kleine fabrieken zijn gevoelig voor vochtvervorming door onjuiste behandeling van substraten en oppervlakteprocessen.

5. Om het montage-effect van de gehele keukenkast te zien. Elke fout in de grootte van het productieproces wordt weerspiegeld in het deurpaneel. De kleine fabriek produceert een combinatie van keukenkasten, deurpanelen verschijnen ongelijke deuropening, ongelijke tussenruimten, groot en klein.

6. Kijk naar de ladegeleiders. Hoewel het een klein detail is, is het een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van de keukenkast. Vanwege de gatpositie en maatafwijking veroorzaakt door de fout in de installatiegrootte van de schuifrail, waardoor de lade niet soepel of links en rechts los is, maar let ook op of de lade-opening uniform is.Aanvraag sturen