info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Matt Lak Keukenkasten

Matt Lak Keukenkasten

De glans, hardheid en andere parameters van de verfdeur zijn ook hoger dan bij andere deurpanelen, en de waterbestendigheid is goed, wat ook een belangrijke factor is voor de duurzaamheid en eenvoudige zorg.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-156
Kast type Matt Lak Keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep designverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° snijdeurpaneel aan de zijkant.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Over het algemeen lossen de meeste hangende kasten op de markt echter het probleem van eenvoudig gebruik niet op.

Begrijp de reden waarom de algemene hangkast niet boven gaat, laten we het hebben over het ongemak van het niet kunnen klappen van de hangende kast:

(1) Gereduceerd deel van de opslagruimte (de impact op de grotere keuken is natuurlijk niet erg groot)

(2) Het is niet eenvoudig om boven de hangende kast te reinigen, die olieachtige rook en stof afzet, wat onhygiënisch is.

Sommige vrienden denken natuurlijk dat dit een psychologisch effect is. Zolang de oude krant op de bovenkant van de hangende kast wordt geplaatst, kan deze regelmatig worden schoongemaakt, maar Xiao Bian vindt dit niet erg hygiënisch. De keuken is immers de plaats waar voedsel wordt opgeslagen en geproduceerd en het afgezette stof is onder bepaalde omstandigheden. (wind, trillingen) zal ook de luchtkwaliteit van de keuken beïnvloeden. Als het een open of halfopen keuken is, beïnvloedt dit ook het visuele effect van de hele ruimte. Daarom voelt Xiao Bian nog steeds dat de plafondkast aan de bovenkant beter is en dat het algehele gevoel van de kast naar de top beter is, en dat de afzetting van roet en stof kan worden vermeden.

Nu u weet dat de wandkast niet de beste is, is er dan een manier om het zowel top als handig te maken? Hier zijn een paar manieren waarop ik je kan introduceren:

(1) Randlijn toevoegen

Voor sommige kasten met afgewerkte draadpanelen in Europese stijl, kunnen de hoogte en installatiepositie van de wandkasten op geschikte wijze worden aangepast en de bovenplaat is ontworpen om te worden afgedicht. Als er geen afgewerkt bord is of als de geselecteerde kaststijl niet overeenkomt met het afgewerkte bord, kunt u ook de bovenste regel van hetzelfde materiaal als de kastdeur aanpassen.

(2) verminder de hoogte van het lokale plafond

De meeste thuiskeukens hebben een plafondhoogte die plat is. Als we het plafond boven de muurkast laten zakken, kunnen we aan de plafond- tot plafondvereisten voldoen zonder de vloerhoogte van de gehele keukenruimte te beïnvloeden.

De bovenstaande twee methoden zijn alleen bedoeld voor de vriend die de opslag wil vergroten. Het is slechts een tijdelijke oplossing. Als de kast is ontworpen om 900 hoog te zijn, is het onhandig om te gebruiken, en de selectie van de vervolgkeuzelijst kan de kneuzingen van de kast "Vaas" elimineren. Zolang u het middelste / onderste deel van de kast aanraakt, hebt u eenvoudig toegang tot alle items in de kast.


Aanvraag sturen