info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Matt Lacquer Keukenkasten

Matt Lacquer Keukenkasten

De basis van de keukenkast van het verfdeurpaneel is een MDF en het oppervlak wordt op hoge temperatuur gebakken door zes gespoten geïmporteerde verven.

Beschrijving

Specificatie:


De deur van de keukenkast met lak is momenteel de meest gebruikte deur. Het substraat van de lakplaat is een dichtheidsplaat en het oppervlak wordt op hoge temperatuur gebakken door middel van zes spuitinlaatverven (drie bodem, twee zijden, één licht). Het "bakken" dat momenteel wordt gebruikt voor kasten illustreert slechts één proces, namelijk de behandeling van de deurpanelen van het substraat na het verven door middel van verwarmen en drogen in een droogruimte.


imageL-vormige keukenkast ontwerp

Voor kleine eenheden is het grootste deel van de keukenruimte niet ruim genoeg, dus het ontwerp moet worden gereserveerd voor opslag, activiteiten en gebruik van de ruimte, en de L-vormige keukenkast is het meest geschikt voor een klein keukenontwerp, kijk naar deze samen L-vormige keukenkast ontwerp, zodat de ruimte thuis niet langer wordt verspild!

De meeste kleine keukens zijn lange stroken en hebben een smalle breedte. Daarom is, nadat de keukenkasten zijn gemaakt, de ruimte voor activiteiten relatief klein en de L-vormige keukenkasten geschikter.

De spoelbak en het kookveld zijn gescheiden en de L-vormige lange zijde kan ook voldoende ruimte laten voor bediening. Hoewel de activiteitenruimte niet groot is, is er nog steeds ruimte voor één persoon om te lopen.

Natuurlijk, de vierkante keuken kan ook worden ontworpen als een L-vormige keukenkast, zodat de activiteit ruimte meer zal zijn, meestal kan het paar samen koken, erg warm.

L-vormige keukenkastjes plaatsen over het algemeen de spoelbak of kookplaat in de korte zijdelingse positie en laten dan de ruimte tussen de gootsteen en de kookplaat, zodat het ontwerp meer in overeenstemming is met de normale keukenlijn.


Hot Tags: matte lakkeukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen