info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Matwit lak keukenkasten

Matwit lak keukenkasten

De keukenkast van het deurpaneel, gemaakt met het bakvernisproces, is mooi en prachtig, en vereist zorgvuldige zorg van de gebruiker tijdens het gebruik.

Beschrijving

Specificatie:


beeld


keukenkast handvat


De handgreep van de keukenkast is een extra duw-trekcomponent van de keukenkast van de keukenkast . Hoewel het onopvallend is in de keukenkast , speelt het de rol van "sleutel". Het is noodzakelijk om alle deuren, laden en manden van keukenkasten te openen . De huidige meubelindustrie is ontwikkeld en er zijn talloze soorten handvatten. Veel voorkomende materialen zijn hout, kristal en metaal. De handgreep in de keukenkast heeft een sterk decoratief effect op het uiterlijk van de keukenkast . De keuken kan worden blootgesteld aan watervlekken, zodat het handvat bestand moet zijn tegen corrosie, roest en beschadiging. Opmerking: de hendel van de keukenkast mag de hendel van massief hout niet gebruiken, anders zal de hendel gemakkelijk vervormd raken in een vochtige omgeving.


De verbinding tussen de handgreep en de deur en de lade is over het algemeen verbonden door schroeven, dat wil zeggen dat het gat in de deur van de keukenkast is geboord . De hogere kwaliteit is om de deur te doorboren en aan te sluiten op de schroef met schroefdraad. Deze methode is stevig en duurzaam en het meest betrouwbaar. Van de styling, zijn er Europese, moderne, antieke, cartoon en andere huidige markt, er zijn jade, of hoogwaardige handvatten van edele metalen zoals gold plating en zilver. De vorm van de vorm is anders, u moet de juiste handgreep kiezen in overeenstemming met het totale compartiment van de keukenkast .Hot Tags: matte witte lak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen