info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
MDF Board lak keukenkast

MDF Board lak keukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


Keukenkasten Ontwerpindeling Overwegingen


De positie van de waterinlaat en -uitlaat, de watertoevoerpijp is bij voorkeur niet minder dan 400 mm, wat handig is voor het verbinden van de kraan en keukenschat. De hoogte van de rioolbuis mag niet groter zijn dan 100 mm of niet minder dan 200 mm, zodat bij het installeren van de keukenkast, de keukenkast de dynamische zaag tot een minimum wordt beperkt. Omdat de bodem van de keukenkast stelvoeten heeft, ligt de positie van de bodemplaat over het algemeen tussen 100 mm en 140 mm.

Reconstructie van de gaspijpleiding, die moet worden gecoördineerd met het gasbedrijf. Het is het beste om de gasafvoerpijp naast de hoofdinlaatbuis te plaatsen en het gebied van het pijpdek op het aanrecht te verkleinen om het gebruiksgebied van het aanrecht te vergroten. Breng de gaspijpleiding op voorhand aan om het openen van de keukenkast te vergemakkelijken.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: MDF-plaat lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen