info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
MDF Lak keukenkasten

MDF Lak keukenkasten

De helderheid van het oppervlak met de kleur kan het pianolakeffect niet bereiken. Het substraat dat is gekozen voor de lakdeur van keukenkasten is net zo belangrijk als de milieubescherming van de verf en heeft ook invloed op het effect van het gebruik.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-501
Kast type MDF Lak keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De geschiedenis van de keukenkast

13de eeuw

In Europa, beginnend vanaf de eerste helft van de dertiende eeuw, vanwege de opkomst van gotische bouwstijlen, werd de stijl van het hele gebied uit verschillende delen van de gemeenschap gesneden. De keukendecoratie die lange tijd verwaarloosd was, kreeg inspiratie en gedachte.

14e eeuw

In de barokperiode na de veertiende eeuw werd de aandacht voor de details gerespecteerd door de koninklijke familie en de aristocratie, en het trof al snel de inwoners van het hele Europese continent. Vergulde handgrepen, elegante bijpassende en luxe accessoires lijken onderdeel van de keuken. De invloed van de barokke stijl op de keuken zorgt ervoor dat de keuken het gevoel van extreme luxe en nobelheid visueel overbrengt en een symbool wordt van macht, status en rijkdom.

Italiaanse Renaissance

De artistieke invloed van de Italiaanse Renaissance heeft de trend van het keukenleven sterk bevorderd. Europese landen hebben traditionele meubels ingericht met verschillende kleuren en versierd met verschillende karakteristieke ornamenten. De combinatie van traditie en populariteit heeft meubelproducten persoonlijker gemaakt. Vanwege de sterke artistieke sfeer van deze periode en de oude en complexe historische legendes van Europa, is het leven van de keukenkasten en zelfs de keuken gevuld met fantastische kleuren. De ontwerpers combineerden op slimme wijze kunst en keukenkasten, die de Europese levensstijl in de keuken vormden - nobele en elegante kunst, zoals 'Mona Lisa' van Leonardo da Vinci. Tot op de dag van vandaag wordt deze prachtige Europese stijl weerspiegeld in meubels en de nobele sfeer wordt nog steeds gewaardeerd door moderne mensen. Het is een kunst die al honderd jaar in omloop is, en natuurlijk zijn er altijd zijn kampioenen.

Het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog

Sinds het einde van de Frans-Pruisische oorlog in 1871 en het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog in 1911, is er bijna 40 jaar vrede in Europa geweest. De mensen leven in romantiek en fantasie. Destijds waren ontwerpen min of meer retro van kleur, zoals de beweging voor kunstnijverheid en de jugendstilbeweging proberen de opkomst van industrialisatie te voorkomen. De angst gecreëerd door mensen in de Eerste Wereldoorlog en het gevoel van urgentie verving de mooie visie van de toekomst en vormde een speciaal gezichtspunt: als het mechanisme uit de hand loopt, zal het de mensheid zelf doden. Dit is de eerste keer dat mensen de negatieve resultaten van grootschalige industrialisatie hebben beoordeeld.

Naarmate de tijd verstreek naar de jaren 1980, stond het keukenontwerp voor een nieuwe situatie. Europese keukenontwerpers begonnen te verkennen: of ontwerpers aandacht moesten schenken aan de relatie tussen ontwerpobjecten en andere producten, moeten het ontwerp van de omvang van het ontwerp van het object overwegen om het probleem te overwegen. Als het ontwerp van de beker niet alleen gebaseerd is op ergonomie of op basis van een mooie vormgeving, moet worden overwogen bij welke gelegenheid het wordt gebruikt en de beker moet worden aangepast aan de omgeving. Met de toenemende ontwerpruimte bekeken door ontwerpers, is er het probleem van fuzzification van de marges ingedeeld door verscheidenheid, en verschillende disciplines zijn ook compatibel geworden met elkaar, dat wil zeggen, de kruising van disciplines. Onder de botsing van gedachten en kunst, in de mix van leven en rede, heeft de Europese keukenbranche voor het eerst ter wereld het idee geopperd van "het creëren van een gepersonaliseerde keuken " !

Tegelijkertijd kwam er een andere sterke impact van de computer. In de jaren tachtig had de verspreiding van pc's een onvoorstelbare impact op het keukenontwerp. De effectfoto die oorspronkelijk met een penseel is geschilderd of met andere speciale technieken is voltooid, heeft nu alleen nog een computer nodig met goede hardwareconfiguratie en uitstekende grafische software om te coördineren, het kan de tekentijd meer dan de helft besteden, en het patroon is mooi en nauwkeurig . Dit is een revolutionaire impact op het ontwerp en het onderwijssysteem.

Onder invloed van de twee belangrijkste gevolgen begonnen de Europese fabrikanten van keukenkasten professionele professionele ontwerpsoftware te ontwikkelen die geschikt is voor het bedrijf. Snelheid, efficiëntie, systeem, eerlijkheid, wetenschap ... Dit type professionele software heeft in Europa aan populariteit gewonnen vanwege zijn onovertroffen voordelen.

In de huidige tijd is het concept van het keukenleven aanzienlijk veranderd door de voortdurende verdieping van wereldwijde interregionale culturele uitwisselingen. De specifieke manifestatie is: sterke smaak en persoonlijke stijl van de tijd zijn bepleit. De wetenschappelijke en rationaliteit van het keukenleven wordt geleidelijk versterkt en de traditionele stijl van meubels en mode is diep geïntegreerd. Door de aanzienlijke uitbreiding van de huisruimte is de open keuken niet langer het exclusieve huis van de huisvrouw, maar de plek waar het hele gezin woont. De keukenconcepten van mensen evolueren ook van elementaire kookfuncties naar veelzijdigheid, entertainment en comfort.
Hot Tags: mdf lak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen