info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
MDF-lakkeukenkasten

MDF-lakkeukenkasten

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


imageType keukenkast


Voordat u een keukenkast kiest, moet u de indeling en het gedeelte van de keuken van uw huis begrijpen. Als je het gewoon koopt omdat je het leuk vindt, zul je er spijt van krijgen als je het installeert. Het is niet de grootte is niet geschikt, of de algehele lay-out komt niet overeen, dit is meer gênant!

De algemene keuken is niet open, het eenregelige type is het L-vormige ontwerp, dus het is anders bij het kiezen van de keukenkast. Bijvoorbeeld, de open keuken, de algehele uitstraling is ruimer, dus de kleur van de keukenkast is het beste om te worden verenigd met de algehele verbetering van het huis!

Ten tweede kunt u, om een goed partitie-effect te creëren, de balk op de scheidingslijn aanpassen, waardoor de opslagruimte effectief kan worden verdeeld en vergroot. En de keuken met één lijn, de keukenkasten kunnen ook een eenregelig ontwerp kiezen, soepeler en gemakkelijker!

Omdat de L-vormige keuken een hoekontwerp heeft, kan deze volledig gebruik maken van het hoekgebied om een kijkje te nemen. U kunt ten volle gebruik maken van de verticale wandruimte en passen bij een langere keukenkast om de bruikbaarheid van de keuken te verbeteren!Aanvraag sturen