info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Metaallak keukenkast

Metaallak keukenkast

Voordelen van de keukenkast van lakdeuren: felle kleuren, gemakkelijk te vormen, glad oppervlak en sterk anti-vlekken vermogen; geen randafdichting, dubbelzijdig schilderproces, goed algeheel gevoel, goede waterdichte prestaties, geen scheuren, geen vervorming, hittebestendigheid.

Beschrijving

Specificatie:


kitchen cabinets (2)


De tips van keukenkasten ontwerpen

De kleurverandering van het zijpaneel van de magnetron keukenkast is 780 mm, de bovenste deur is 380 mm, de opening is 400 mm, de bodemplaat is verlengd tot 400 mm en de afronding is r = 50 mm. De zijpanelen van de keukenkasten in de magnetron van de gelakte panelen zijn niet kleurwisselbaar en moeten worden versierd met decoratieve panelen.

Gevormde keukenkast verwijst naar een keukenkast met een afgeschuinde of gebogen vorm. Onder de beperkte standaardhoogte en -breedte wordt de keukenkast niet als een speciale keukenkast beschouwd ;

16. Scheiding van het schoorsteentype moet er speciaal op letten dat het uitlaatkanaal door het plafond passeert. De voedingspositie bevindt zich in het midden van de kap (ongeveer 2,1 meter hoog). In principe kan de mat niet worden ontworpen aan het hoofd en de nek.

Gasschakelaars, voedingen en reservestroomuitgangen moeten op de hoogte zijn gemarkeerd en mogen geen toebehoren bevatten zoals ovens en gasbranders. Wanneer er een mand in de keukenkast is , wordt de hoogte van de schakelaar op ongeveer 700 mm geregeld en is de hoogte van de stand-by-stopcontact 1100 mm.

De binnendiameter van de ingebedde oven en desinfectiekeuken is chaotisch. Sommige gespen steken uit en sommige schroefkoppen steken uit. Houd bij het ontwerpen van de breedte van de keukenkast meer rekening om fouten te voorkomen.

Open de plank niet onder de linker en rechter keukenkast s van de afzuigkap, omdat de warmte van het gas gemakkelijk vervormbaar is.

20. De keukenkast van de waterverwarmer moet rekening houden met de warmtedissipatie en onderhoudsfactoren en moet in de hoekkast worden vermeden . Waterverwarmer keukenkastjes en gasmeter keukenkasten hebben geen achterpaneel en moeten vooraf aan de klant worden uitgelegd.
Aanvraag sturen