info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Metalen lakkeukenkast

Metalen lakkeukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


Verschillende stijlen van keukenkasten


Zwevende planken kunnen keukenkasten in de keuken vervangen

Het summum van modern design is een strakke lijn. Is er in plaats daarvan een betere manier om een schone, open plattegrond te realiseren in plaats van de keukenkasten te annuleren en zwevende planken te installeren?

De zwevende plank voegt een rechte lijn toe die perfect past bij elke moderne of moderne inrichting. De meeste huiseigenaren kiezen voor deze stijl van bovenste keukenkast en hebben vervolgens gesloten keukenkastdeuren voor de onderste helft van de keuken. Hiermee kunnen al die lelijke apparaten en apparaten worden opgeslagen.

Sommige houten zwevende planken in combinatie met glazen backsplash of glanzende bakstenen backsplash in de metro, maken uw keuken vervelend tot adembenemend! Het enige nadeel van zwevende planken is het gebrek aan verborgen opslagruimte.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: metalen lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen