info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

Modern design Europese stijl Beste primer Groen geverfde lak Kleurafwerkingen Schilderen Keukenkasten

Modern design Europese stijl beste primer groen geverfde lak kleurafwerkingen schilderij keukenkasten Groene kleurlak voor keukenkasten is de voornamelijk heldere kleur ten opzichte van andere kleuren in hele huisdecoratie. Voor die jeugdige vitaliteit van jonge mensen, en pleiten voor modeontwerp ...

Beschrijving

Modern design Europese stijl beste primer groen geverfde lak kleurafwerkingen schilderij keukenkasten

Groene kleurlak voor keukenkasten is de meest heldere kleur ten opzichte van andere kleuren in hele huisdecoratie. Voor die jeugdige vitaliteit van jonge mensen en pleitbezorger voor modeontwerp is de lichte keukenversierende stijl geschikt voor hun eetlust.

Lichtgroen kabinet: de betekenis van groen betekende een puur en fris, natuurlijk, heeft de kracht, vitaliteit en vitaliteit, gezond, slim en comfortabel, heeft het ontwikkelingspotentieel, etc., laat ons meer begrip hebben voor ons leven.

Specificatie.

Model

LQ-10

Kast type

Enkele hoogglans groene kleurenschuurdeur keukenkast

Deurpaneel

18 mm MDF glanzende, heldergroene kleur deur met twee pakken

Kabinet doos

16/18 mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met melamine-afwerking.
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.

Deurmodel

Afhankelijk van klant

Hardware

BLUM / DTC / Hettich ander ander hardwaremerk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Tekeningen bevestigen

De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro
Veelgestelde vragen voor keukenkasten

Hoe verfdeurkasten te reinigen?
lak dat bakken proces vereist een hoog niveau, hoge afwijzing, dus de prijs hoog is, Tegelijkertijd in het gebruik proces ook zorg, bang om te kloppen en krassen, maar een geval van schade, het is moeilijk om het te repareren , hebben de neiging om de algehele vervanging, en keuken meer lampblack eenvoudig optreden van chromatisme.Dus hoe lak die bakken onderhoud beter is?
Vaardigheden-1: om de zuur- en alkalicorrosie te voorkomen
Tijdens het gebruik moet proberen te vermijden zuur, alkalisch materiaal contactoppervlak van de lak die deur plank te bakken, om corrosie deur plank van verflaag te voorkomen, indien in gebruik proces per ongeluk gemorst de sojasaus, azijn op deur plank oppervlak moet onmiddellijk worden ) met een schone katoenen doek doopte een beetje water om af te vegen;
Vaardigheid 2: voorkom direct zonlicht
Deur plank van de coating film kan verkleuring veroorzaken als gevolg van hoge temperatuur, dus tijdens het gebruik moet proberen om direct zonlicht deur plank te vermijden, als het raam kan zonneschijn zonder schaduw in, advies wat schaduw op het raam.
Vaardigheid 3: schoonmaken
Bij dagelijks gebruik, moeilijk te vermijden in de keukenlamp, wanneer de deurplank van lampzwart, olieachtig vuil, bruikbare schuursporen kan vegen, de katoenen doek kan worden afgeveegd, schoongemaakt met reinigingsmiddel en schrobben met reinigingsmiddel moet worden schoongemaakt met water of na een lange tijd zal een gedeeltelijke kleur veroorzaken.
Vaardigheid 4: preventie van beroerte
Een filmdikte van ongeveer 0,3 mm op het oppervlak van de deurplank van de lak die bakt, bang om te kloppen en krassen, is moeilijk te repareren, maar een geval van schade aan de algehele verandering. Daarom niet te gebruiken voor onderhoud, moet tijdens het gebruik worden vermeden scherpe dingen deur plank oppervlak.
Vaardigheid 5: de impact
Deurplank die in gebruik is, moet proberen de impact van de lak die de deurplank bakt te vermijden, let op de openingsgraad, vermijd dergelijke botsingen. Hoge kwaliteit houten deurplank van de coatingfilmhardheid wordt in 2 uur geregeld, namelijk de gewicht van 10 kg aan de voorkant op het oppervlak van de deurplank, de deurplank kan als een put verschijnen, de verflaag van de deurplank is geen groot verlies.

Hot Tags: Modern design Europese stijl beste primer groen geverfde lak kleurafwerkingen Schilderen keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen