info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Moderne lakkeukenkasten

Moderne lakkeukenkasten

De lakkeukenkasten hebben een sterke visuele impact en zijn waterdichtheid is uitstekend. De lakkeukenkasten hebben een sterk anti-vervuilingsvermogen en zijn eenvoudig te reinigen.

Beschrijving

Specificatie:


De deur van de keukenkast met lak is momenteel de meest gebruikte deur. Het substraat van de lakplaat is een dichtheidsplaat en het oppervlak wordt op hoge temperatuur gebakken door middel van zes spuitinlaatverven (drie bodem, twee zijden, één licht). Het "bakken" dat momenteel wordt gebruikt voor kasten illustreert slechts één proces, namelijk de behandeling van de deurpanelen van het substraat na het verven door middel van verwarmen en drogen in een droogruimte.


imageHoe de kleur van de keukenkast kiezen?


1, rode keukenkast

Het kiezen van een rode kleur die niet erg zwaar maar niet bescheiden is, de kleur is precies goed, geschikt voor sommige jonge mensen die van rood houden. Niet alleen de mode-atmosfeer, maar ook de smaak.

2, wildroze rode keukenkast

Wildrood mode deurpaneel, met witte werkbladen, voegt een stijlvolle vitaliteit en spanning toe aan de keuken, gewoon om wrijving met harde voorwerpen te vermijden om schade aan het aanrecht te voorkomen; vermijd langdurig contact met hete voorwerpen om schade aan het aanrecht te voorkomen.

3, zilveren en witte keukenkast

De combinatie van zilver en wit zal zeer schoon en elegant zijn. Als je heldere kleuren, grote witte en opgesmukte kleuren combineert, is het geschikt voor levendige jonge mensen. De keukenkasten in zilver en wit zijn eenvoudig, elegant en schoon, en zijn de beste keuze voor diegenen die netheid en rust willen.

4, lichtgele keukenkast

Het lichtgele licht gloeit met een zonachtige smaak, waarbij de nadruk ligt op het individuele, ongebreidelde, gepassioneerde en duizelingwekkend leveren van enorme energie. Lichtgeel kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan kleuren om een bevredigend effect te produceren. De heldere abrikoos kan ook een jeugdige en ongebreidelde stemming creëren. De zoete sinaasappel is een goede keuze voor jonge mensen die worden blootgesteld aan hun persoonlijkheid.

5, blauwe keukenkast

Het blauw is fris en elegant, en het is rijk aan decoratieve smaak. Het is met name geschikt voor bedienden die hard werken, zodat de ziel van de tempel stil geporteerd kan worden.

6, groene keukenkast

Groen is een ontspannende, aangename kleur. Groen is het thema dat nooit voor altijd zal worden gebruikt, en zal mensen nooit vervelen, omdat elke verandering ervan overeenkomt met de indruk die de natuur de mens geeft, en groen is geschikt voor iedereen die van hem houdt.Hot Tags: moderne lakkeukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen