info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Moderne keukenkastjes met twee pakken

Moderne keukenkastjes met twee pakken

Keukenkasten met twee pakken hebben een goede helderheid, willekeurige vorm, rijke kleuren, goede vochtbestendigheid, dankzij de verschillende technologieën variëren de producten die door de producten worden geproduceerd sterk.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-169
Kast type Moderne keukenkastjes met twee pakken
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Keukenkast Hardware

Scharnier: meest onder getest

Experts zeiden dat de deuren van de keukenkast meerdere keren per dag moeten worden geopend en gesloten. De scharnieren verbinden niet alleen de deurpanelen van de keukenkasten, maar staan ook los van het gewicht van de deurpanelen. De hoogwaardige scharnieren worden meer dan 100.000 keer geopend en gesloten in het geval van een belasting van meer dan tien kilogram om de deurpanelen te verzekeren. Zink niet.

Scharnier openings- en sluiteffecten en duurzaamheid zijn basisvereisten. Gevolgd door aanpasbaar: op en neer, links en rechts, voor en na het instelbare bereik van ± 2 mm; openingshoek moet boven 90 graden zijn, en kan onder elke hoek stoppen, 15 graden kan automatisch terugkeren naar sluiten en een bepaalde mate van corrosieweerstand en veiligheid hebben.

Hangcode: lagergewicht is de sleutel

In de hardware van de keukenkast is de hangende hangende keukenkast de belangrijkste kracht die de hangende keukenkast ondersteunt. Hangende stukken worden op de muur bevestigd. Hangende werven worden aan beide zijden van de bovenste en onderste hoeken van de hangende keukenkast bevestigd. Na op en neer te zijn opgehangen, kan de positioneringsaanpassing op en neer, voor en achter worden uitgevoerd, en ten slotte wordt een combinator van het keukenkastlichaam toegevoegd om de vaste kwaliteit en het gebruik te garanderen. effect. De kwaliteitsvereisten van de speciale assemblage: elke hangende code moet bestand zijn tegen de verticale ophangkracht van 50 kg; met driedimensionale aanpassingsfunctie; plastic onderdelen moeten vlamvertragend zijn, geen scheuren en littekens.


Schuifrails: moeten aan beide zijden waterpas worden gemaakt

Professionals zeiden dat het belang van de schuifrails alleen de tweede is ten opzichte van de scharnieren, en de schuiffunctie die de voorkeur geniet zou een natuurlijke combinatie van zachtheid en gewichtdragende effecten moeten zijn. Onder de conditie van nominaal draagvermogen zijn er geen duidelijke wrijvingsgeluiden en storingsverschijnselen en is het glijden soepel. Het speelt een belangrijke rol in het gebruik en de levensduur van de lade. Op dit moment zijn de twee meest voorkomende op de markt "ijzeren rails" en "dempingsrails". Het algemene draagvermogen van ijzeren schuifrails is ongeveer 35 kilogram en de glijrails van de demperpomp liggen tussen 45 en 70 kilogram. Het is niet alleen stil maar vergroot ook het draagvermogen aanzienlijk. Volgens deskundigen kunnen de dempingsrails het geluid veroorzaakt door hevige mechanische botsingen verminderen en vroegtijdige veroudering van metalen onderdelen voorkomen, en tegelijkertijd de functie van automatische stofverwijdering hebben.

Trekmand: zorgvuldig geselecteerd, op maat gemaakt

Als hardware, zoals scharnieren en glijrails, een basistoebehoren is dat kwaliteit garandeert, is de trekmand een functioneel accessoire dat betrekking heeft op de vraag of het gebruik van de keuken in de toekomst comfortabel, gemakkelijk en stijlvol is. De trekmand heeft een grote opslagruimte en kan de ruimte redelijk verdelen, zodat verschillende items en gebruiksvoorwerpen "het goed doen", en kan ook volledig gebruik maken van de ruimte op de hoek om het gebruik van de ruimte te maximaliseren.

Volgens de ontwerper van de keukenkast, volgens verschillende gebruiken, kan de mand worden onderverdeeld in de kookplaat trek mand, trek mand aan drie zijden, lade trek mand, mand trek mand, diepe mand, hoek trek mand en ga zo maar door. Op het moment van aankoop is het het beste voor consumenten om hun eigen leefgewoonten bij het bedrijf te introduceren, zodat het bedrijf u kan helpen bij het kiezen van het type mand dat het beste bij uw gezin past.


Aanvraag sturen