info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Moderne keukenkast met twee pakken

Moderne keukenkast met twee pakken

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Geschilderde deurpanelen hebben de voordelen van een heldere kleur, een goede oppervlakteafwerking, gemakkelijk schrobben, milieubescherming, vochtbestendigheid en goede prestaties. Bakken verf deur van keukenkasten multi-use dichtheid bord als een substraat, de achterkant van de trihydric amine fineer, vakmanschap proces is complex, de verwerkingscyclus is langer, de prijs is relatief hoog. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.


image


Verschillende soorten keukenkasten


"一" gevormd: het beste voor nauwe ruimtes

De indeling van de keuken wordt meestal bepaald door de ruimte, en de smalle keuken is meestal een "1" type. Europese keukenkastontwerpers zijn van mening dat de rechte structuur eenvoudig, duidelijk en ruimtebesparend is, zolang de kook-, kook- en wasruimtes van links naar rechts of van rechts naar links worden gerangschikt volgens hun eigen gebruikspatroon. . Als de ruimte breed genoeg is, kunt u ook de lay-out van het "twee" -type overwegen, aan beide zijden van de smalle muurzijde, de kachel, wasplaatsrij op zijn beurt, en de andere zijde als een kookgebied of opslagruimte instellen .

Voordelen: Er zijn geen obstakels om te bewegen tijdens het gebruik en elke kast kan in één oogopslag volledig worden benut.

Nadelen: de operatietafel is over het algemeen niet rijk. Bovendien is de keukenkast over het algemeen niet te veel. Het gezin met iets meer keukenbenodigdheden voelt misschien niet genoeg.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen