info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Uit wit gelakt keukenkast

Uit wit gelakt keukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


Tips voor keukenkastjes Aankoop


De keukenkast van de keukenkast is niet erg handig. Het kan niet te zwaar worden gezet en het is niet erg handig om het te nemen. Het is beter om een 40-keukenkast te maken die toegankelijk is voor de top.

Het is niet nodig om het glas te gebruiken voor de deur van de keukenkast. Er zijn geen emailleerambachten in de keukenkast. Het is moeilijk om het olieachtige zout en azijnachtig afval te zien. Als het nodig is, is het het beste om bloemen of mat te brengen.

Het spaanplaat van de keukenkast kan niet herhaaldelijk op en neer worden genageld, dus gebruik in het begin een beetje hardware.

Het is het beste om niet gemakkelijk te hangen kleding te gebruiken voor deurkrukken in de keukenkast, maar ook om natte handen of oliehanden te overwegen, dus is het het beste om een groter handvat te kiezen.

Chinees eten moet veel meer worden geplaatst dan Westers eten. Vergeet niet om ruimte te laten voor rijst, noedels, olie en diverse granen.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: gebroken wit gelakt keukenkastje, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen