info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Schilderij Keukenkastjes met twee pakken

Schilderij Keukenkastjes met twee pakken

Witte verfkasten zijn elegant, eenvoudig en gemakkelijk te combineren met andere kleuren keukenapparatuur en -wanden, waardoor uw keuken er stijlvol, wit en fris uitziet met een frisse uitstraling en uitstraling. Schoon, helder.

Beschrijving

Specificatie:


Schilderij keukenkastjes met twee pakken - LQK 006


lak keukenkast


FAQ


Kent u de voordelen van keukenkastdeuren?

 

1. Het oppervlak van de verfdeur van de keukenkast is glad, vooral hoogglansverf.

 

2. De verfdeur van de keukenkast zit vol verffilm, vol van kleur en aantrekkelijk.

 

3. De verfdeur van de keukenkast is milieuvriendelijk en gezond. Het bevat minder vluchtige stoffen zoals benzeen en het wordt uitgehard door ultraviolet licht om een dichte uitgeharde film te vormen, die de afgifte van het substraatgas vermindert.

 

4. De verfdeur van de keukenkast vervaagt niet en het vergelijkende experiment bewijst dat de verfdeur van de keukenkast betere fysische en chemische eigenschappen heeft dan de traditionele plaat.

 

5. De verfdeur van de keukenkast is krasbestendig, de hoge hardheid is meer gepolijst en helderder en wordt lange tijd niet vervormd bij kamertemperatuur.

 

6. De verfdeur van de keukenkast is bestand tegen zuur- en alkalicorrosie, kan weerstand bieden aan de doop van verschillende zuurbaseontsmettingsmiddelen en belooft om de gezondheid uit te voeren.Aanvraag sturen