info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Schilderij Lak Keukenkast

Schilderij Lak Keukenkast

Witte verfkasten zijn elegant, eenvoudig en gemakkelijk te combineren met andere kleuren keukenapparatuur en -wanden, waardoor uw keuken er stijlvol, wit en fris uitziet met een frisse uitstraling en uitstraling. Schoon, helder.

Beschrijving

Specificatie:


Schilderij Lak Keukenkast-LQK 004


lak keukenkast


FAQ


keukenkasten zijn de plaats om voedsel te maken en keukenkasten worden vaker gebruikt en worden elke dag gebruikt. Dus elke component in de keukenkast moet heel goed worden gekocht.

 

Om een beter humeur te krijgen, is het ook nodig om rekening te houden met de uiterlijke kenmerken, mooie keukenkastjes en bouwmaterialen om het kookproces aangenamer te maken.

 

Het substraat van de verf-keukenkastdeur bestaat voornamelijk uit MDF. De rug is melamine en het oppervlak wordt ook op hoge temperatuur gebakken door zes gespoten geïmporteerde verven (drie bodems, twee zijden, één licht).

 

Omdat het vakmanschap van de deur van de verfkeukenkast erg ingewikkeld is en de verwerkingstijd lang is, zal de prijs ervan relatief hoog zijn.

 

Het deurpaneel van de verfkeukenkast is geschilderd na het spuiten en wordt vervolgens naar de droogruimte gestuurd voor het verwarmings- en droogproces.

 

De kleur van de deur van de verfkeukenkast heeft een sterke visuele impact en de oppervlakafwerking van de deur van de verfkeukenkast is goed, zelfs als deze vuil is, is hij gemakkelijker schoon te maken.

 
 


Aanvraag sturen