info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Pastorale stijl lak keukenkast

Pastorale stijl lak keukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


Verschillende stijlen van keukenkasten


Voeg stijlvol roestvrij staal toe aan uw keuken

Niets is meer trendy en modern dan roestvrij staal. De meeste huiseigenaren kiezen ervoor om roestvrijstalen apparaten te gebruiken, zelfs in rustieke keukens. Om deze trend volledig te moderniseren, probeert u stalen keukenkastjes toe te voegen.

Wanneer u roestvrijstalen keukenkastdeuren heeft, wordt uw keuken een moderne, moderne plek. Naast de high-end look, hebben roestvrijstalen keukenkasten ook wat ups en downs. Het onderste gedeelte is duidelijk, de mogelijkheid van vingerafdrukken en krassen. Sommige productie van roestvrij staal beweert echter zeer goed bestand te zijn tegen deze ergernissen.

De voordelen van deze stalen keukenkasten zijn enorm. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn: de omgeving (staal gebruiken in plaats van hout), gemakkelijk te reinigen, extreem hygiënisch (vandaar dat ze in de keuken zijn begonnen) en duurzaam (behalve mogelijke krassen). Als de massieve roestvrijstalen keukenkast buiten uw prijsklasse valt, kan de keukenkast ervoor kiezen om staal op de top te leggen. Hoe dan ook, roestvrij staal kan een goede keuze zijn voor uw moderne keuken.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: pastorale stijl lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen