info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Populaire keukenkastjes met twee pakken

Populaire keukenkastjes met twee pakken

In vergelijking met andere deurpanelen is het proces van het verven van de deurpanelen niet alleen helder van kleur, vol oppervlak en hoog in glans, maar kan het ook worden gebruikt om allerlei prachtige modellen te wassen, met nadruk op de stijlvolle persoonlijkheid van moderne huizen en een sterke visuele ervaring meebrengen.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-136
Kast type Populaire keukenkastjes met twee pakken
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Het verschil tussen houtbewerking en professionele maatwerk

1 verschillende materialen

Houtbewerkingskasten:

Het gebruik van grote kernplaten, multiplex en andere gemeenschappelijke platen, formaldehyde-gehalte overschrijdt de norm, is niet goed voor de gezondheid; het is ook moeilijk om weerstand te bieden aan de vochtige, corrosieve items op hoge temperatuur in de keuken.

Tegelijkertijd is de verbinding van de kast meestal nagelgebaseerd, is het ponsen niet nauwkeurig en is de tijd lang en gemakkelijk te verliezen.

Het hele kabinet:

Massief houten spaanplaatkast wordt gebruikt. Lakdeurpanelen, massief houten deurpanelen, 3D-gegoten deurpanelen (bijv. Plastic panelen) worden niet gemakkelijk beschadigd en vervormd, waardoor ze eenvoudig kunnen worden schoongeveegd en verwijderd.

Tegelijkertijd neemt de verbinding tussen het bord en het bord het afneembare verbindingsstuk aan, zodat het kastlichaam perfect in de kastdeur wordt gecombineerd en de schakelaar handig, licht, vrij, vrij van ruis en lange levensduur is .

De opening kan regelmatig worden aangepast en vervangen. Wanneer u zich verplaatst, kunt u ook alle verpakkingen verwijderen, wat goed is voor het transport en de kast niet beschadigt.

2 verschillende processen

Houtbewerkingskasten:

Het proces is ruw en de fout is groot. De afdichtrand van de kast is met de hand verzegeld en de dichtheid en fijnheid zijn niet goed, laat staan de vorm van het paneel en de lijntekening.

Het hele kabinet:

Alle zijn industriële productie en er zijn allerlei moderne speciale apparatuur in de fabriek.

Van blanking, ponsen, assemblage, polijsten en installatie, er zijn strikte standaardiseringsvereisten, hoge temperatuur en hoge druk randafdichting, en het uiterlijk is stevig en opgeruimd na het sealen.

3 functioneel ontwerp is anders

Houtbewerkingskasten:

De meeste zijn ontworpen nadat de keukenvloer is gelegd en de pijpleidingen zoals wind, water, vuur en elektriciteit " vechten " met elkaar. Kortom, er is geen moderner wetenschappelijk ontwerp meer en er zijn meer problemen.

Bijvoorbeeld, de ergonomische eisen van de keuken, de vijf regionale functies (inclusief de opslagruimte, de keukenbergruimte, de schoonmaakruimte, de voorbereidingsfunctie, het kook- en bakgebied), de emissies zijn onwetenschappelijk. Er is geen ruimte gereserveerd aan de onderkant van de console om de tenen te accommoderen.

Het hele kabinet:

Het ontwerp kan worden gestart vóór de decoratie van de keukenvloer, en de verschillende pijpleidingen en aansluitingen zijn gereserveerd en de ruimte is redelijk gerangschikt.

Tegelijkertijd houdt het ontwerp ten volle rekening met de activiteitsroute van de operators in de keuken om ervoor te zorgen dat het hele operatieproces gemakkelijk, soepel verloopt, tijd bespaart, activiteitenroutes bewaart, repetitieve routes reduceert, arbeidsintensiteit vermindert en keuken verbetert efficiënt werken.

Aanvraag sturen