info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Rode lak keukenkast

Rode lak keukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


Verschillende stijlen van keukenkasten


Fineer houten keukenkasten kunnen worden toegevoegd aan de warme keuken

Met behulp van vlakke panelen, houten gefineerde keukenkastdeuren zijn een trend die warmte en diepte toevoegt aan moderne keukens. Platte fineerdeuren zijn al tientallen jaren populair in Europa en worden nu steeds populairder in de Verenigde Staten.

Natuurlijk zijn er veel redenen voor deze groeiende populariteit. Je zou kunnen vermoeden dat dit te wijten is aan de groeiende trend van natuurlijke producten en het feit dat ze vanzelf naar huis gaan. De fineerplaten tonen de houtnerf op een prachtige manier; het graanpatroon lijkt een verhaal te vertellen van de boom waaruit het is voortgekomen, dus natuurliefhebbers zullen deze esthetiek zeker waarderen.

We moeten aandacht besteden aan de verschillende kwaliteiten van het platte fineer. Het is het beste om een bekwame en gerenommeerde dealer te vinden. Niet alle triplex is hetzelfde, zo niet goed gedaan, de randen of stroken die de laag op zijn plaats houden, zullen afbladderen en / of het laminaat kan beginnen te schilferen of schilferen.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen