info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Rode keukenkastjes met twee pakken

Rode keukenkastjes met twee pakken

Rode keukenkasten kunnen de eetlust van mensen vergroten, in de winter voel je je warm en warm, en de rode kleur is veel, niet noodzakelijk helderrood, sommige low-key permanent rood zullen het huis er stijlvol en trendy laten uitzien.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-152
Kast type Rode keukenkastjes met twee pakken
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Hoe de keukenkasten te selecteren?

1, kast selectie

Besteed aandacht aan materiaal en combinatie

Ten eerste is de kast een van de belangrijkste componenten van de kast. Wanneer de kast wordt geselecteerd, moet de kwaliteit van de behuizing van de kast zorgvuldig worden bevestigd. Het kastlichaam van de kast bestaat uit een zijplaat, een achterplaat, een bodemplaat en een laminaatplaat. De selectie van het substraat is de eerste meerkeuzevraag. De kastpanelen van de kast bestaan voornamelijk uit multiplex multiplex, massief spaanplaat en spaanplaat. Momenteel zijn er drie soorten spaanplaatmaterialen op de markt: geïmporteerd spaanplaat, binnenlandse bekende spaanplaat en low-end spaanplaat voor huishoudelijk gebruik. Het merk, de dikte en het milieubeschermingsniveau van het kabinet zijn de normen om te meten. De rand van de kast is ook kritisch en de randstrook is het meest elementaire accessoire in de kast. Er zijn drie rollen van edge-banding: ten eerste is het een edge-banding om indringing van vocht te voorkomen. De tweede is om spoorformaldehydeemissies van het bord effectief te elimineren. Ten derde, versterk het blad. Merk ook op dat het verbinden van de kast.

De meer geavanceerde drie-in-één houten truss-connectoren van de vierde generatie zijn samengesteld om de precieze afbraak van de verbinding te vergemakkelijken. Het bestaat uit drie delen: ingebedde onderdelen, aansluitende moeren en rammen, zodat het gewicht van de kast veiliger is en andere schroefachtige verbindingen worden vermeden. De defecten veroorzaakt.

2, tafelselectie

De voor- en nadelen van kwartssteen en kunststeen

Er zijn drie soorten stenen in de werkbladen: kwartssteen, kunststeen en graniet. " Er zijn twee belangrijke typen werkbladen voor kasten op de markt: kunststeen en kwartssteen. Ze hebben zelfs hun eigen voor- en nadelen en ze moeten worden gecombineerd met hun eigen omstandigheden. " Industrie insiders introduceren dat kunstmatige steen is gemaakt van natuurlijke erts poeder + kleur masterbatch + acrylhars, die wordt behandeld met hoge temperatuur en hoge druk en heeft een uniforme textuur en geen haar poriën. Het wordt gezien als het meest geschikte kastmateriaal voor moderne keukens. Het is ook slijtvaster, zuurbestendig en hittebestendig. De slagvastheid, drukweerstand, buigweerstand en penetratieweerstand zijn ook erg sterk. Natuurlijk is de natuurlijkheid ervan natuurlijk onvoldoende en de textuur is relatief onjuist.

De bijbehorende kwartssteen is eigenlijk een soort kunststeen. Vanwege de unieke hoge prestatiekosten is de prijs echter hoger dan die van kunststeen. Het maakt gebruik van natuurlijke quartz crystal erts als de belangrijkste grondstof, en het is vervaardigd onder de voorwaarde van hoge temperatuur en hoge druk door de invoering van geïmporteerde en volledig automatische controle productie-technologie apparatuur. Het oppervlak van deze plaat is zo hard als graniet en heeft een rijke kleur zoals marmer. De structuur is anticorrosie en antifouling als glas. De vorm na het afwerken is zo perfect als kunststeen. Omdat de hardheid van het kwartsstenen aanrechtblad te sterk is om te worden verwerkt en de vorm te enkelvoudig is, is het natuurlijk belangrijk dat de prijs hoog is.

3, pick platen

Kijk niet alleen naar de waarde

Het materiaal van de kastplaat is meer, het belangrijkste materiaal is massief houten bord, dichtheidsbord, dampbestendige plaat, kunstharsplaat. Veel mensen kiezen de deur bij het uitkiezen van kasten, omdat de deurpanelen inderdaad het meest visueel aantrekkelijk zijn. En nu zijn de soorten deuren ook erg rijk, dus het is moeilijk om te voorkomen dat je "moeilijkheidsgraad" kiest. De huidige markt, zoals massief houten deurpanelen, verfdeurpanelen, enz. Zijn slechts enkele daarvan.

" Het proces van het vormen van het deurpaneel is eigenlijk heel hoog voor de uitrusting van de fabrikant. " De industrie heeft het uitgelegd, maar dit soort deurpanelen is rijk aan kleur, uniek van vorm, sterk in driedimensionaal patroon, gemakkelijk te schrobben, geen statische elektriciteit opgewekt tijdens het schrobben en moeilijk te hechten aan stof en krasbestendigheid. . Omdat de vier zijden van de deurplaat na blaarvorming aan elkaar kunnen worden geseald, kan de kans op vochtverontreiniging worden verminderd en kan het probleem van zwarte vlekken die na een lange tijd voor afdichting kunnen optreden worden opgelost. Het buitenland noemen het een " niet-defecte plaat " en ronde hoeken. Het ontwerp vermindert de kans op ongevallen tijdens het gebruik, zelfs als de impact niet gemakkelijk wordt beschadigd. Het verfdeurpaneel wordt behandeld door de oven te drogen na het drogen van de MDF-plaat. De verscheidenheid aan kleuren is het voordeel van de verfdeur, maar het oppervlak is gemakkelijk te krassen is een probleem, en slechte afwerking verf is ook gemakkelijk te oxideren.Aanvraag sturen