info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Satijn twee Pack keukenkasten

Satijn twee Pack keukenkasten

Lak keukenkast vereisen gewoonlijk geen rand afdichting, wat onnodige kosten bespaart. Omdat de buitenkant coating van de plaat verf is genezen, de stabiliteit, duurzaamheid, weersbestendigheid, botsing verzet, weerstand tegen corrosie en hardheid alle worden hoger.

Beschrijving

Specificatie:


image


keukenkast pull mand

Volgens het materiaal, kan de mand worden onderverdeeld in roestvast stalen mand met ijzeren chroom mand, ijzeren verf mand, aluminium mand, plaat mand, enzovoort. Volgens verschillende doeleinden, kan de mand worden onderverdeeld in multi-functionele kruiden manden, de manden van de trek van de kachel, grote-functie manden (hoge-diep manden, gekoppelde mandjes en manden van de hoek). De mand kan bieden een grote opslagruimte, en de ruimte binnen dekeukenkastkan redelijk worden gebruikt om de verschillende onderdelen en apparaten hebben hun eigen voordelen.

Het toevoegen van een mand aan dekeukenkastis een goede manier om de verhoging van de efficiëntie van dekeukenkast. Volgens hun eigen gewoonten, kan de eigenaar zetten het keukengerei en servies in de mand pull mand, en zetten de koken items zoals flessen, dozen, dozen, snijplanken, messen kruiden en olie potten in de mand van de multi-functie, die zowel hygiënische en duidelijk.Hot Tags: Satijn twee pak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen