info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Shaker-stijl lakkeukenkast

Shaker-stijl lakkeukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Geschilderde deurpanelen hebben de voordelen van een heldere kleur, een goede oppervlakteafwerking, gemakkelijk schrobben, milieubescherming, vochtbestendigheid en goede prestaties. Bakken verf deur van keukenkasten multi-use dichtheid bord als een substraat, de achterkant van de trihydric amine fineer, vakmanschap proces is complex, de verwerkingscyclus is langer, de prijs is relatief hoog. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.


kitchen cabinets


Keukenkast Installatie Stappen


Bovenste en onderste waterindeling

(1) Sheung Shui hoekventiel: bevindt zich in de gootsteen keukenkast gecentreerd, warm en koud water hoek klepafstand 150, hoogte 600.

(2) Rioolbuisleiding: De grondwaterafvoerlocatie bevindt zich in het midden van de warm- en koudwaterhoekklep. De afvoer van de muur vereist dat de uitlaatpijpleiding niet meer dan 300 cm hoog mag zijn en zo ver mogelijk in de muur moet worden ingebed.

(3) Vaatwassers, wasmachines, enz. Het bovenste en onderste water en stopcontacten zijn gereserveerd in de gootsteen keukenkast. De positie is 150 in de buurt van het zijpaneel van de keukenkastzijde van de apparatuur en de hoogte is hetzelfde als die van de gootsteen. Leidingen moeten door het apparaat gaan wanneer ze zijn geplaatst.

(4) De koelkast met ijsbereidingsfunctie moet een waterafvoer in de buurt van de koelkast met een hoogte van 600 plaatsen.

(5) Water wordt geplaatst in de gootsteenkeukenkast van Nakajima, op 200 meter van de achterkeukenkast van de gootsteenkeuken.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: shaker stijl lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen