info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Spray Black Lak keukenkast

Spray Black Lak keukenkast

In vergelijking met andere deurpanelen is het proces van het verven van de deurpanelen niet alleen helder van kleur, vol oppervlak en hoog in glans, maar kan het ook worden gebruikt om allerlei prachtige modellen te wassen, met nadruk op de stijlvolle persoonlijkheid van moderne huizen en een sterke visuele ervaring meebrengen.

Beschrijving

Specificatie:Model LQ-144
Kast type Spray Black Lak keukenkast
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Is de rode keukenkast goed?

Rood is eigenlijk een veelgebruikte kleur, die kan worden gebruikt in algemene keukens met goede verlichting. Tegelijkertijd is het nodig om de kleur van het aanrecht te matchen, en ook rekening te houden met de kleur van de keukenvloer, wand- en vloertegels en het algehele decoratie-effect van het gezin.

Rode keukenkast match

Ten eerste, de fusie van rood en wit: om een eenvoudige toon te leggen. De kleur kan aangenaam zijn voor de zintuigen, en de zuivere witte ruimte verschijnt plotseling dik rood en de vreugde is overal in de keuken. Het algemene eenvoudige keukengerei is ook niet plechtig en legt een eenvoudige en duidelijke toon in de ruimte. Een rood keukenkast- oppervlak met een wit aanrecht of een keukenkastdeur zou bijvoorbeeld erg in het oog springen. En als het een rood geschilderd paneel is met een witte achtergrondmuur, kan het ook rood en ingetogen zijn.

Ten tweede, de harmonieuze combinatie van rood en strepen: creëer een nostalgische, vreemde toon. De high-end rode kleur zal een retro-golf veroorzaken. De klassieke zwart-witte strepen en het opvallende Chinese rood, verfraaid met prachtige retroverlichting, barokke luxe en verandering van adem in de keuken.

Ten derde, als het streven naar harmonie en consistentie, kunt u dezelfde kleur gebruiken, met de sfeer en elegantie, als het streven een buitengewone persoonlijkheid is, kunt u contrasttonen nemen, hun eigen karakter benadrukken, maar wat er ook gebeurt, in een kamer is het beste om drie kleuren niet te overschrijden. De bordeauxrode keukenkasten kunnen worden gecombineerd met bruine, donkerblauwe en grijze tafelkleden.

Ten vierde, de klassieke combinatie van rood en zwart: zwart low-key, rood bescheiden, maar als de twee worden gecombineerd, zal het een complementaire rol spelen, een zeer avant-garde effect.

Vijf, rode keukenkast lichte kleur tegel matching: keuken witte tegel is de eerste keuze voor veel gezinnen, als je een te eentonig gevoel hebt, misschien een rode keukenkast wilt combineren, kan niet alleen de textuur van de keukenkast benadrukt worden , maar maak ook de hele keukenruimte hiërarchischer.
Hot Tags: spuiten zwarte lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen