info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Spray Coffee Lak Keukenkast

Spray Coffee Lak Keukenkast

Het buitenoppervlak van de lakkeukenkast is gemaakt van zeer sterke houtpanelen na zes keer bakken op hoge temperatuur. Lak keukenkasten zijn gemaakt van uitstekende, milieuvriendelijke, vochtbestendige houten platen met een zeer hoge dichtheid.

Beschrijving

Specificatie:Model LQ-145
Kast type Spray Coffee Lak keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Geef de keuken een raam

Dit gat is een raamgat omdat het soms niet is voorzien van ramen, dus laten we het voorlopig een gat noemen. Wanneer de keuken is gerenoveerd, wordt een raamopening kunstmatig toegevoegd. Kortom, een raam wordt geopend in de richting van de eetkamer, woonkamer, gangpad, enz. Aan de rand van de keuken.

1. Verhoog de verlichting

De goed verlichte ruimte zorgt er altijd voor dat mensen zich comfortabeler voelen en het openen van een raam kan de verlichting zeker doen toenemen. Deze verlichting is niet noodzakelijk een oplossing voor het probleem van slechte verlichting in de keuken. Het is ook mogelijk dat de verlichting in de keuken erg goed is en dat je licht kunt gebruiken om je ruimte op de rand te geven.

De keuken bevindt zich in het midden van het appartement. Er is geen raam. Open een gat aan het ene uiteinde en vervang het door een glazen blok.

Het restaurant naast het raam is ver weg van het raam en een raam is geopend tussen de keuken en de eetkamer om de verlichting te vergroten

2. Laat de borden passeren

Sommige keukens bevinden zich naast de eetkamer, maar de keukendeur bevindt zich aan de andere kant. Op deze manier moet het gerecht omcirkeld worden telkens als het gerecht gaar is. Hoewel niet ver, is de bewegingslijn altijd niet goed genoeg. Als we een venster openen op de scheidingswand tussen het restaurant en de keuken, lossen we het probleem van het doorlaten van voedsel op en zullen we ook andere voordelen hebben, zoals verlichting.

3. Ruimtelijke interactiviteit

Elke ruimte in de kamer is niet volledig onafhankelijk en er zou meer interactie tussen elkaar moeten zijn. Open keukens worden steeds populairder, maar sommige regio's laten geen gas door. Sommige mensen zijn nog steeds bang dat de rook zich verspreidt naar andere ruimtes, dus het openen van een raamgat in de keuken kan een goed alternatief zijn.

Geniet van de voordelen van een open keuken, zoals goed zicht, goede verlichting, goede interactie, maar ook door het raam of glas om dampen te isoleren. Stel je voor dat er iemand in de familie aan het koken is, iemand zet servies in de eetkamer en kinderen kunnen elkaar in de woonkamer zien. De warmte van het gezin is enorm verbeterd.

4. verschillende vormen

Naast de bovengenoemde voordelen denk ik persoonlijk dat het openen van een venster er eigenlijk best goed uitziet. Alleen verschillende stijlen kunnen verschillende ontwerpen uitvoeren, verschillende ontwerpen hebben verschillende voor- en nadelen, u kunt kiezen op basis van de specifieke omstandigheden. Als glazen scheidingswanden worden gebruikt om de verlichting af te sluiten, kan de verlichting worden verhoogd. Het materiaal zelf is ook een chique decoratie. De witte ruit heeft een landelijke sfeer. Zelfs als het niet kan worden geopend, wordt het een decoratie.


Hot Tags: spray koffie lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen