info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Spray groene lak keukenkasten

Spray groene lak keukenkasten

De verfkast is een nieuw type kast met volledige verflaag, geen verkleuring, geen afbladderen, schuren, schaven en bescherming van het milieu. Het grootste deel van de lakkeukenkast van standaardfabrikanten is over het algemeen niet giftig, milieuvriendelijk en mooi.

Beschrijving

Specificatie:


Model LQ-148
Kast type Spray groene lak keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


D e glazen deur   Keukenkast s

Monteer de bovenste en onderste deurklemmen van de glazen deurvleugel: Monteer de bovenste en onderste metalen deurklemmen op de bovenste en onderste uiteinden van de glazen deurvleugel en meet de hoogte van het deurblad. Als de bovenste en onderste randen van het deurblad meer zijn dan de opgegeven waarde van het horizontale frame van de deur en de grond, is de hoogte van de deur niet voldoende. De houten spalk kan onder in het glas in de onderste deurklem worden geplaatst.

Vaste glazen deur boven- en onderdeurklemmen: plaats na het instellen van de hoogte van het deurblad de kleine houten stroken tegelijkertijd in de opening tussen het dikke glas en de metalen bovenste en onderste deurklemmen, tik op de vaste stof en vervolgens in de kleine houten strook, dik glas, deurklem Glaslijm injecteren in de opening ertussen.

Plaatsing en installatie van het deurblad: verstel eerst de positioneerpen op de balk van het deurkozijn met zijn eigen stelschroef op het vlak van de balk 2 mm; stel vervolgens het glazen deurblad op en lijn het gat van de roterende penconnector in de onderste deurklem van het deurblad uit. De veer roteert de penas en roteert het deurblad om het gat in de penas te steken; aanvankelijk wordt het deurblad 900 geroteerd teneinde loodrecht op de deurkozijnbalk te staan, en wordt het gat van het roterende verbindingsorgaan in de deurbladklem klem uitgelijnd met de positie op de deurkozijnbalk. Maak de stelschroef van de positioneerpen vast, plaats de positioneringspen ongeveer 15 mm in het gat.

Installeer de handgreep van de glazen deur; het handgreepgat van de volledig glazen deur wordt meestal verwerkt bij het snijden van het glas. Het verbindingsgedeelte van de handgreep mag niet te strak zijn wanneer het in het gat wordt gestoken en moet een beetje los zitten; als de invoeging te los is, kan deze in het inbrenggedeelte worden gewikkeld. Zachte tape. Breng voor de installatie een beetje glaslijm aan op het deel waar het handvat in het glas is geplaatst. Wanneer het handvat is gemonteerd, wordt de wortel stevig aan het glas bevestigd en draai vervolgens de bevestigingsschroef vast om ervoor te zorgen dat het handvat niet los zit.Hot Tags: spuiten groene lak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen