info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Spray Lak Keukenkasten

Spray Lak Keukenkasten

Witte verfkasten zijn elegant, eenvoudig en gemakkelijk te combineren met andere kleuren keukenapparatuur en -wanden, waardoor uw keuken er stijlvol, wit en fris uitziet met een frisse uitstraling en uitstraling. Schoon, helder.

Beschrijving

Specificatie:


Laklakke keukenkasten-LQK 005


lak keukenkast


FAQ


keukenkast verf deurpanelen hebben ook hoogwaardige PU keukenkast verfdeuren, de types kunnen worden onderverdeeld in metalen keukenkast verf en piano keukenkast verf, en metaalverf is beter dan pianolak.

 

1. De verfdeur van de pianokeuken: het basismateriaal bestaat voornamelijk uit hoogwaardig dubbelvezelig vezelplaat met gemiddelde dichtheid. De deurbekleding in de keukenkast is ook gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke polyesterverf en vervolgens verwerkt door een airless spuitproces.

 

De afgewerkte, met piano geverfde deurpanelen zijn vergelijkbaar met het piano-oppervlak, dus dit is de naam.

 

2. Metaal de verfdeurpaneel van de keukenkast: Zijn basismateriaal is hoofdzakelijk hoogwaardig milieuvriendelijk dubbel-dichtheid middelgroot-dichtheidvezelboard. De topcoat in de keukenkast is gemaakt van geïmporteerde hoogwaardige autolak en wordt ook verwerkt door schilderwerk in de auto.

 

Het oppervlak van het afgewerkte metalen lakdeurenpaneel is vergelijkbaar met dat van een high-end auto, vandaar de naam.

 

 


Hot Tags: spuiten lak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen