info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Gekleurd lak keukenkasten

Gekleurd lak keukenkasten

Het buitenoppervlak van de lakkeukenkast is gemaakt van zeer sterke houtpanelen na zes keer bakken op hoge temperatuur. Lak keukenkasten zijn gemaakt van uitstekende, milieuvriendelijke, vochtbestendige houten platen met een zeer hoge dichtheid.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-152
Kast type Gekleurd lak keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Keukenkasten

1. Alle aluminium keukenkasten

Alle aluminium keukenkasten zijn gemaakt van aluminiumlegering grondstoffen, in de keuken zware olie smaak omgeving, niet bang voor water is niet bang voor het tij is niet bang voor olie, maar heeft ook de voordelen van corrosiebestendigheid, zuurbestendigheid, goede reiniging , oliebestendigheid, krasbestendigheid.

De volledig uit aluminium vervaardigde keukenkasten met materialen en elementen van aluminiumlegeringen zijn niet alleen eenvoudig te verwerken, eenvoudig schoon te maken en uiterst stijf, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het binnendringen van teken en termieten.

Vanwege het metaalachtige karakter zullen aluminium keukenkasten koud en hard aanvoelen, dus mensen die het niet leuk vinden, geven het om deze reden vaak af.

2. Verf keukenkasten

Het oppervlak van de lakplaat is gepolijst, de oppervlakteafwerking is zeer hoog en het spiegeleffect is zeer goed. De keukenkastjes gemaakt van een dergelijke plaat is helder van kleur, vol extravagantie en geeft een sterke visuele impact.

Algemene verfkeukenkasten vereisen geen kantenverlijming, waardoor onnodig verbruik wordt bespaard. Omdat de oppervlaktecoating van de verfplaat moet worden uitgehard, zijn de keukenkasten die ervan zijn gemaakt sterk en duurzaam, vuil is gemakkelijk te reinigen na het oppervlak, geen olielekken, geen vervaging.

Het oppervlak van de verfkast is echter relatief kwetsbaar en het is net zo bang voor harde voorwerpen, stoten en krassen als het oppervlak van de auto, en langdurige verfdampen zorgen ervoor dat de verfkeukenkasten een bepaald kleurverschil vormen.

3. Roestvrijstalen keukenkasten

De milieubescherming van roestvrijstalen keukenkasten moet bekend zijn, echte nul-formaldehyde. Omdat roestvrij staal niet wordt gesynthetiseerd met epoxyhars en er geen natuurlijke granietstraling is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat formaldehyde de gezondheid van het gezin schaadt.

Roestvrijstalen keukenkasten zijn geïntegreerd in de werkbladen van de keukenkasten, zonder gaten, en ze kweken geen bacteriën. Roestvrijstalen keukenkasten zijn nooit verkleurd, duurzaam en ze zien er al 50 jaar of langer als nieuw uit, maar ze hebben ook een recyclingswaarde.Hot Tags: gekleurd lak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen