info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Gekleurd Lak Keukenkast

Gekleurd Lak Keukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Geschilderde deurpanelen hebben de voordelen van een heldere kleur, een goede oppervlakteafwerking, gemakkelijk schrobben, milieubescherming, vochtbestendigheid en goede prestaties. Bakken verf deur van keukenkasten multi-use dichtheid bord als een substraat, de achterkant van de trihydric amine fineer, vakmanschap proces is complex, de verwerkingscyclus is langer, de prijs is relatief hoog. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.


kitchen cabinets


Gebruiksinstructies van keukenkasten

Gebruikshandleiding keukenkast en deurpaneel

1. Laat de keukenkast en deurpanelen niet in water onderdompelen. Veeg altijd af met een droge doek om uitzetting en vervorming van de panelen te voorkomen.

2. Contact met chemicaliën vermijden. Bewaar geen vluchtige chemicaliën in de keukenkast om verkleuring en corrosie van metalen onderdelen te voorkomen.

3. Bewaar het geselecteerde bestek niet direct in de keukenkast en veeg het uit voordat u het opslaat om vochtvervorming van de keukenkast te voorkomen.

4. Plaats geen zware voorwerpen in de bovenste keukenkast. Plaats ze op de bodem van de kast om overmatige vervorming van de keukenkast te voorkomen.

5. Laat kinderen niet in de buurt van het scherpe oppervlak van de keukenkast, glas en metalen onderdelen, enz., Om geen letsel te veroorzaken.
high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen