info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Wit Hoogglans gelakt keukenkast

Wit Hoogglans gelakt keukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Geschilderde deurpanelen hebben de voordelen van een heldere kleur, een goede oppervlakteafwerking, gemakkelijk schrobben, milieubescherming, vochtbestendigheid en goede prestaties. Bakken verf deur van keukenkasten multi-use dichtheid bord als een substraat, de achterkant van de trihydric amine fineer, vakmanschap proces is complex, de verwerkingscyclus is langer, de prijs is relatief hoog. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.


image


Gebruiksinstructies van keukenkasten

Keukenkast en deurreinigingsmethode

1. Beschadig het deuroppervlak niet.

2. Algemene vetvlekken moeten worden afgeveegd met een neutraal reinigingsmiddel of een sopje en worden afgeveegd met een droge doek; hardnekkiger vlekken moeten worden afgeveegd met een ontsmettingspoeder en een schuursponsje. Veeg niet met een hoge concentratie of bijtend oplosmiddel.

3, metalen onderdelen om de zes maanden om de actieve delen van smeerolie onderhoud.

Kunststeen aanrecht van keukenkasten reinigingsmethode

1. Algemeen vuil wordt afgeveegd met een neutraal reinigingsmiddel of een sopje en droog met een droge doek afgeveegd.

2. Hardnekkiger olie- of theewaterwatermerk eerst met 800 # -1200 # waterzandpapier polijsten en vervolgens schoonvegen met een schuursponsje.

3. Brandwonden, krassen, mesafdrukken eerst met 400 # -600 # water schuurpapier polijsten, en dan schoon met een schuursponsje Het totale aantal zal verschillen
high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen